Home

Antonius Lounge

In het ziekenhuis van Utrecht bevindt zich de Antonius Lounge. De lounge bestaat uit twee ruimtes. Het rechterdeel is speciaal voor het St. Antonius Kankercentrum en het Buddyhuis.

De Antonius Lounge bevindt zich op de eerste verdieping van locatie Utrecht. Voorbij de receptie en naast het winkeltje van Vermaat, midden in het ziekenhuis, maar toch even weg uit de ziekenhuissfeer.

Laat u rondleiden

Benieuwd naar hoe de Antonius Lounge eruitziet? Bekijk dan dit filmpje, waarin we een impressie geven van de inrichting van de lounge. En in dit filmpje vertellen diverse betrokkenen over het belang van de lounge voor onze oncologiepatiënten en hoe deze ruimte tot stand is gekomen.

Twee ruimtes

De lounge bestaat uit twee ruimten. De linkerdeur geeft vrije toegang  aan alle patiënten en bezoekers van het ziekenhuis. De rechter ruimte is specifiek voor bezoekers van het Kankercentrum en het Buddyhuis. Patiënten kunnen elkaar hier in huiselijke sfeer ontmoeten, iets warms drinken, opgevangen worden na een emotioneel gesprek of in alle rust wachten op een spannende uitslag.

Openingstijden

De gehele ruimte is 24 uur per dag toegankelijk. De gastvrouwen van het Kankercentrum en het Buddyhuis zijn doordeweeks aanwezig van 09.00 tot 16.30 uur.

Mooie woorden

De Antonius Lounge bevindt zich op de eerste verdieping van locatie Utrecht. Voorbij de receptie en naast het winkeltje van Vermaat, midden in het ziekenhuis, maar toch even weg uit de ziekenhuissfeer. Twee delen De lounge bestaat uit twee ruimten. De linkerdeur geeft vrije toegang aan alle patiënten en bezoekers van het ziekenhuis om in huiselijke sfeer samen te zijn en eventueel wat te eten en drinken. De rechter ruimte is specifiek voor bezoekers van het Kankercentrum en het Buddyhuis. Patiënten kunne

Op het raam van de ruimte speciaal voor oncologische patiënten, is een gedicht afgedrukt. Dit gedicht is speciaal geschreven voor deze ruimte door Liz Ditters, patiënt in ons ziekenhuis.

Terug naar boven