Bloedafname

Afspraak maken Bloedafname

Uw arts kan u vragen om voor uw afspraak 'bloed te laten prikken' of urine, ontlasting of kweek in te leveren. Dit is mogelijk op diverse locaties. Door op onderstaande paarse button te klikken maakt u hiervoor gemakkelijk online een afspraak:

Online een afspraak maken 

Lukt het niet om online een afspraak te maken?

Wij verzoeken u om online een afspraak te maken. Lukt dit niet, dan kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 088 320 76 50. Bereikbaar van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur.

E-mail met QR-code

Na het maken van uw online afspraak krijgt u een e-mail met daarin een QR-code. Deze kunt u op onze ziekenhuislocaties Utrecht, Nieuwegein en Woerden inscannen bij de aanmeldzuil. Lukt dit niet, dan kunt u zich ook altijd aanmelden met uw geboortedatum. Op locaties zonder aanmeldzuil wordt u op naam opgeroepen. 

Uw laboratoriumformulier 

Op het laboratoriumformulier staat vermeld of er bloed moet worden afgenomen en/of u urine, ontlasting of kwek bij ons moet inleveren en waarop dit moet worden onderzocht. Daarom is het belangrijk dat u dit bij u heeft als u naar de poli Bloedafname komt. 

Digitaal of uitgeprint

  • Heeft u Mijn Antonius en bezoekt u de ziekenhuislocaties in Utrecht of Nieuwegein of locatie Woerden?  Download het formulier dan op uw mobiel en toon het bij de poli. U kunt het formulier ook printen en meenemen, als u dat handiger vindt.
  • Bezoekt u een van de andere locaties in de regio Utrecht, Houten of Woerden? Print het laboratoriumformulier dan altijd uit en neem het mee. 

Bloedprikken Polikliniek Houten

Wilt u op onze locatie in Houten bloed laten prikken? Hiervoor maakt u een afspraak bij Saltro.

Terug naar boven