Cardiologie

Wachttijden Cardiologie

Actuele wachttijden

Wij doen er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Voor spoed kunt u altijd bij ons terecht. Als u vragen heeft of u maakt zich zorgen, neem dan contact op met de poli.

Voor een afspraak is het niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te komen. We proberen veel afspraken telefonisch of via video (beeldbellen) te doen.

Wachtlijstbemiddeling

Als u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximale aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de zogenoemde ‘Treeknorm’), bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek (onderzoek) 4 weken. Voor een behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Hieronder worden de kortste, actuele wachttijden vermeld van Cardiologie. Soms is de wachttijd langer, bijvoorbeeld als u graag door een bepaalde arts gezien wilt worden of als u een voorkeur heeft voor een specifieke locatie. Soms bent u sneller aan de beurt, bijvoorbeeld als de specialist vindt dat u sneller geholpen moet worden. Bij spoedgevallen gelden onderstaande wachttijden uiteraard niet.

PolikliniekbezoekLocatieActuele wachttijd in dagen
Cardiologie - AlgemeenZiekenhuis Nieuwegein30
Cardiologie - AlgemeenZiekenhuis Utrecht11
Cardiologie - AlgemeenPolikliniek Utrecht Overvecht9
Cardiologie - AlgemeenLocatie Woerden15
BehandelingLocatieActuele wachttijd in dagen
Ablatie (cardiologie)Ziekenhuis Nieuwegein86
Hartkatheterisatie (cardiologie)Ziekenhuis Nieuwegein36
Dotterbehandeling (cardiologie)Ziekenhuis Nieuwegein34
De wachttijden worden maandelijks geactualiseerd. Laatst bijgewerkt op: 21-02-2024 .

Wilt u onze wachttijden vergelijken met de wachttijden van andere ziekenhuizen? Kijk dan op zorgkaartnederland.nl/wachttijden

Terug naar boven