Cardiologie

Wachttijden Cardiologie

Actuele wachttijden

Wij doen er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Voor spoed kunt u altijd bij ons terecht. Als u vragen heeft of u maakt zich zorgen, neem dan contact op met de poli.

Voor een afspraak is het niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te komen. We proberen veel afspraken telefonisch of via video (beeldbellen) te doen.

Wachtlijstbemiddeling

Als u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximale aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de zogenoemde ‘Treeknorm’), bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek (onderzoek) 4 weken. Voor een behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Hieronder worden de kortste, actuele wachttijden vermeld van Cardiologie. Soms is de wachttijd langer, bijvoorbeeld als u graag door een bepaalde arts gezien wilt worden of als u een voorkeur heeft voor een specifieke locatie. Soms bent u sneller aan de beurt, bijvoorbeeld als de specialist vindt dat u sneller geholpen moet worden. Bij spoedgevallen gelden onderstaande wachttijden uiteraard niet.

PolikliniekbezoekLocatieActuele wachttijd in dagen
Cardiologie - AlgemeenZiekenhuis Nieuwegein7
Cardiologie - AlgemeenZiekenhuis Utrecht9
Cardiologie - AlgemeenPolikliniek Utrecht Overvecht31
Cardiologie - AlgemeenLocatie Woerden8
BehandelingLocatieActuele wachttijd in dagen
Ablatie (cardiologie)Ziekenhuis Nieuwegein39
Hartkatheterisatie (cardiologie)Ziekenhuis Nieuwegein29
Dotterbehandeling (cardiologie)Ziekenhuis Nieuwegein28
De wachttijden worden maandelijks geactualiseerd. Laatst bijgewerkt op: 09-07-2024 .

Wilt u onze wachttijden vergelijken met de wachttijden van andere ziekenhuizen? Kijk dan op zorgkaartnederland.nl/wachttijden

Terug naar boven