Geboortezorg

Wachttijden St. Antonius Geboortezorg

Actuele wachttijden

Wij doen er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Voor spoed kunt u altijd bij ons terecht. Als u vragen heeft of u maakt zich zorgen, neem dan contact op met de poli.

Voor een afspraak is het niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te komen. We proberen veel afspraken telefonisch of via video (beeldbellen) te doen.

Wachttijden Geboortezorg

Ons team staat graag voor jou klaar. Wij hebben voor onze zorg rondom zwangerschap en geboorte geen wachttijden. Onder wachttijden polikliniek wordt verstaan 'het aantal weken tussen het moment dat je een afspraak maakt voor een polikliniekbezoek tot het moment dat je terechtkunt'. 

Intakegesprek

Wanneer je zwanger bent en een eerste afspraak met de gynaecologen wilt, dan kun je een afspraak met ons maken. Je kunt dan, afhankelijk van hoelang je zwanger bent, binnen een week bij ons terecht. Je kunt een afspraak maken voor een intakegesprek met een gynaecoloog van St. Antonius Geboortezorg. Wij zullen je telefonisch alvast een paar vragen stellen.

Vervolgafspraak

De wachttijden voor vervolgafspraken zijn afhankelijk van jouw wensen. Als je graag door een specifieke gynaecoloog of op een specifieke locatie (Nieuwegein, Utrecht of Woerden) geholpen wilt worden dan kunnen de wachttijden wellicht iets langer zijn. We kijken samen met jou welke locatie en welk tijdstip je het beste uitkomt. Controleafspraken bij de gynaecoloog kun je telefonisch maken.

Echo

Tijdens je zwangerschap worden ook diverse echoscopische onderzoeken gedaan. De wachttijd voor een echoscopisch onderzoek is afhankelijk van jouw zwangerschapsduur. Zo mogelijk wordt de echo ingepland in combinatie met een controleafspraak.

Spoed

Ben je onder begeleiding van je eigen verloskundige en vindt de verloskundige het noodzakelijk dat je voor een (spoed)consult naar St. Antonius Geboortezorg gaat? Ook dan kun je direct bij ons terecht via T 088 320 6411. Mocht de situatie daarom vragen dan zijn wij er 24/7 voor jou.

Terug naar boven