Nieuwsoverzicht Kindergeneeskunde

Nieuwe kinderwebsite live

Meisje geeft high five aan verpleegkundige in de gang bij Kindergeneeskunde

Deze week is de nieuwe kinderwebsite live gegaan. Hierop staat alle informatie voor kinderen tot 18 jaar om zich goed voor te kunnen bereiden op een bezoek aan ons ziekenhuis.  Zij vinden hier onder andere beeldverhalen, filmpjes en veelgestelde vragen.

De nieuwe pagina’s zijn  te vinden via antoniusziekenhuis.nl/kinderen of door binnen de site te zoeken op 'kinderwebsite'.  Ook vanuit de pagina van Kindergeneeskunde, geschreven voor ouders, kun je er komen. 

Screenshot Kinderwebsite

De website is onderverdeeld in 2 doelgroepen:

  • Kinderen tot en met 12 jaar
  • Jeugd vanaf 12 jaar

Kinderen kunnen zelfstandig of samen met hun ouders via de kinderwebsite alvast kennis maken met de Kinderafdeling en de mensen die er werken. Een afspraak met de dokter of een operatie kan voor een kind best spannend zijn en een goede voorbereiding kan veel spanning wegnemen. 

Deze nieuwe kinderwebsite vervangt de oude kinderwebsite www.antoniuskids.nl. In plaats van een aparte website zoals eerst, zijn de pagina’s nu onderdeel van de pagina’s van Kindergeneeskunde op deze website. Op deze wijze kunnen we de informatie voor ouders en kinderen makkelijker met elkaar integreren.

De komende maanden wordt de kinderwebsite nog mooier gemaakt met extra foto's en filmpjes! 

Terug naar boven