Home

Kosten en zorgverzekering

De vele ontwikkelingen en veranderingen in de zorgsector en op gebied van zorgverzekeringen, kunnen soms voor wat onduidelijkheid zorgen. Daarom hebben we veel belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet op deze pagina's.

Informeer bij uw zorgverzekeraar

Ondanks dat de informatie op deze pagina’s met veel zorgvuldigheid is samengesteld, kan het St. Antonius Ziekenhuis niet instaan voor de juistheid en volledigheid van deze gegevens. Aan deze gegevens kunnen daarom geen rechten ontleend worden.

Informeer bij uw zorgverzekeraar of raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om zekerheid te krijgen over de vergoeding van uw (volledige) behandeling.

Aan iedere behandeling zijn kosten verbonden. In dit algemene document over zorgkosten wordt door de Nederlandse Zorgautoriteit uitgelegd welke kosten u kunt verwachten en wie u hier meer informatie over kan geven.

Aanbod eigen verzekeraar

Heeft u een aanbod van uw zorgverzekeraar ontvangen voor het nieuwe jaar? Het is belangrijk dat u dit nieuwe aanbod goed bekijkt. Ook als u niets aan uw zorgverzekering wilt veranderen. De zorgverzekeraar kan namelijk de vergoedingen en de premie voor volgend jaar aangepast hebben. Op de website van de overheid Ikregelmijnzorggoed.nl vindt u veel informatie over het eventueel overstappen naar een andere zorgverzekering.

Terug naar boven