Leveranciers

Waar moet uw factuur aan voldoen?

Bent u leverancier en stuurt u ons een factuur? Om uw factuur in behandeling te kunnen nemen moet deze aan de volgende punten voldoen:

  • Adresregel: 
    St. Antonius Ziekenhuis t.a.v. de crediteurenadministratie
    Postbus 2500  
    3430 EM NIEUWEGEIN  
  • Ordernummer / kostenplaats of projectnummer. De naam van een contactpersoon of een afdeling is niet toereikend.
  • De factuur moet voldoen aan de wettelijke eisen ( zoals BTW nummer KVK nummer, duidelijke afzender etc.). Bekijk hier de wettelijke factuureisen. Facturen die niet voldoen aan de wettelijke eisen worden niet in behandeling genomen.

U kunt de factuur mailen naar facturen.saz@antoniusziekenhuis.nl.

Let op: 1 factuur (inclusief evt. bijlagen) per pdf. Toegevoegde teksten bij de e-mail kunnen niet worden gelezen. Facturen die inmiddels gemaild zijn, hoeven niet seperaat via de post te worden verzonden.

Wij willen u er graag op wijzen dat het emailadres  facturen.saz@antoniusziekenhuis.nl een no-reply adres is, waarmee alleen nieuwe facturen naar ons boekhoudsysteem kunnen worden gestuurd.

Aanmaningen en betalingsherinneringen gestuurd naar dit e-mailadres zullen niet in behandeling worden genomen, dit geldt ook als u een factuur meestuurt ter controle. U kunt deze sturen naar crediteurenadministratie@antoniusziekenhuis.nl.

Heeft u een vraag over de status van een factuur? Neem dan contact op met de crediteurenadministratie via crediteurenadministratie@antoniusziekenhuis.nl of T 088 - 320 85 10.