Locaties & routes

Exposities in het St. Antonius Ziekenhuis

Expositieruimte Utrecht

In het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Woerden zijn regelmatig kunstexposities te zien waar bezoekers en patiënten van kunnen genieten. Deze exposities bestaan veelal uit werken van lokale kunstenaars.

Expositie Utrecht

Katje Bult- van den Nieuwendijk exposeert haar werken in Utrecht van 12 januari t/m 15 maart. In de schilderijen “Mijn Meisjes” is ze haar vroegere zelf, blij en vol vertrouwen de wereld inkijkend. Misschien ietwat naïef, maar vooral als een huppelend meisje. U vindt de expositie op locatie Utrecht in de hal van route 8A op de begane grond.

mijn meisjes

Expositie Woerden

Op locatie Woerden is in de Atriumhal van 1 december t/m 26 januari 2024 een kunstexpositie te zien. De expositie bestaat uit werken van Annemiek Visser en Henk de Rijk. De rode draad van het geëxposeerde werk van Annemiek Visser is de mens en het dier, met creaties waarin beide samenkomen, zoals de 'Vleermuisvrouw'. Henk de Rijk heeft een passie voor houtdraaien. Hij maakt vazen, schalen en nog veel meer.

Expositie Woerden

Van 26 januari tot en met 22 maart 2024 is er weer een nieuwe expositie op locatie Woerden. Dit keer met werk van Juliette Schriek in de vitrine en Marlouke San Giorgi aan de wand.

Juliette werkt graag met Powertex, een veelzijdige klei. Sinds kort is haar creatieve weg uitgebreid met papier-maché creaties die zij decoreert met acrylverf en afwerkt met vernis.

Marlouke maakt schilderijen en grafische ontwerpen, zowel vrij werk als in opdracht. Haar stijl is figuratief-abstract en altijd kleurrijk.

Exposeren in het St. Antonius Ziekenhuis

Heeft u interesse in het exposeren op een van deze twee locaties van het St. Antonius Ziekenhuis? Stuurt u dan een e-mail naar: m.blonk@antoniusziekenhuis.nl.