Nieuwsoverzicht

Contract met vrijwel alle zorgverzekeraars

Nog in gesprek met Menzis

Stethoscoop naast logo's van zorgverzekeraars

Het St. Antonius Ziekenhuis heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars overeenstemming bereikt over de vergoedingen in 2023. Alleen met Menzis lopen de contractbesprekingen nog.

Door goede afspraken met de verzekeraars te maken, probeert het St. Antonius Ziekenhuis te voorkomen dat u zelf de rekening van het ziekenhuis ontvangt en die vervolgens niet of slechts gedeeltelijk vergoed krijgt.

Met enkele verzekeraars heeft het St. Antonius Ziekenhuis geen contract voor hun budgetpolissen. De ZEKUR-budgetpolissen van VGZ en de budgetpolissen van Zilveren Kruis en Caresq vallen, net als in 2022, ook in 2023 niet onder de verzekerde zorg. Dit betekent dat als u een van deze polissen heeft, niet alle planbare ziekenhuiszorg wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Spoedzorg wordt wel vergoed. 

Overzicht van gecontracteerde zorgverzekeraars

Hier vindt u een actueel overzicht voor 2023 met welke zorgverzekeraars wij op dit moment nog afspraken aan het maken zijn, met welke zorgverzekeraars we al een overeenkomst hebben en met welke zorgverzekeraars of polissen wij voor 2023 geen contract zullen afsluiten.

Meer informatie

•    Houd onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken omtrent de contractering.
•    Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen over kosten en zorgverzekering.
•    Wilt u meer weten over uw zorgpolis en vergoeding van uw zorg. Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Terug naar boven