Nieuwsoverzicht

Inloopbijeenkomst St. Antonius en gemeente Woerden

Over plannen ziekenhuisterrein Woerden

Algemeen beeld Woerden

Een fijne plek waar zorg, welzijn en wonen samenkomen: dat is het doel voor het ziekenhuisterrein in Woerden. Het St. Antonius Ziekenhuis en gemeente Woerden onderzoeken hoe zij dit samen voor elkaar kunnen krijgen. Het onderzoek gaat over een nieuw medisch/gezondheidscentrum, een woon-zorgcentrum en woningen voor ouderen, starters en/of gezinnen.

De plannen zijn nog in een beginfase. We vinden het belangrijk om u hiervan op de hoogte te houden. Daarom zullen we regelmatig inloopbijeenkomsten houden.

De eerste inloopbijeenkomst is op:

  • Dinsdag 27 juni
  • 18.30 tot 20.00 uur (vrije inloop)
  • Grote Zaal St. Antonius Woerden

De locatie is goed per fiets bereikbaar. Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren aan de achterkant van het ziekenhuis (Blekerijlaan). De Grote Zaal is direct rechts van de achteringang. Komt u via de hoofdingang, volg dan de route ‘Grote Zaal’.

Wat kunt u deze avond verwachten?

Wij informeren u over de plannen voor de zorg op het ziekenhuisterrein. Waar komen deze plannen vandaan? Wat is de stand van zaken en welke stappen komen er nog? Wat betekent dit voor u? We beantwoorden graag uw vragen en gaan met u in gesprek. Er is geen centrale presentatie en er zijn nog geen ontwerpen of tekeningen te zien, die komen in een volgende fase.

Meer weten? Kijk op de pagina's over alle ontwikkelingen op het terrein

Terug naar boven