Nieuwsoverzicht

St. Antonius patiëntenpanel denkt mee over nieuwe ontwikkelingen in het ziekenhuis

patiëntenpanel

Wist u dat het St. Antonius een eigen patiëntenpanel heeft? Dit patiëntenpanel bestaat uit ruim 3400 leden, die met ons meedenken over diverse onderwerpen en nieuwe ontwikkelingen. Onlangs is een nieuwe digitale panelomgeving gelanceerd om onze leden nog beter te betrekken. Het St. Antonius vindt patiëntparticipatie belangrijk om de zorg verder te kunnen verbeteren.  

De leden van het patiëntenpanel denken op verschillende manieren een aantal keer per jaar met ons mee. Zo vragen we ze bijvoorbeeld om mee te doen aan een online onderzoek of aan een verdiepingssessie over een bepaald thema in het ziekenhuis. Panelleden hebben al eens meegedacht over het ontwerp van de nieuwe website, de inrichting van het ziekenhuis en de geboortezorg afdeling of de mogelijkheden in het patiëntportaal Mijn Antonius. Deelname aan onderzoeken is altijd vrijwillig en anoniem. 

Nieuwe panelomgeving 

Onlangs is een nieuwe panelomgeving in gebruik genomen. De panelomgeving is een (beveiligde) website voor onze panelleden. Nieuw is dat de belangrijkste resultaten van de onderzoeken waar de leden aan hebben meegedaan terug te lezen zijn. Daarnaast hebben panelleden een eigen profiel, waarin ze zelf gegevens kunnen aanpassen. In de toekomst breiden we de mogelijkheden nog verder uit.

Aanmelden

Voelt u zich betrokken bij ons ziekenhuis en wilt u graag meedenken over belangrijke onderwerpen of nieuwe ontwikkelingen? Dat waarderen we zeer. U kunt zich aanmelden als lid van het St. Antonius patiëntenpanel door een mail te sturen naaronderzoek@antoniusziekenhuis.nl met daarin uw naam en e-mailadres. 

Terug naar boven