Vanaf maandag 16 maart 2020 rijden er tijdelijk geen pendelbussen. Dit heeft te maken met de maatregelen en ontwikkelingen rondom het coronavirus. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina over het coronavirus.

Tussen onze locaties in Woerden, Utrecht en Nieuwegein rijden 2 pendelbussen. Deze starten bij het St. Antonius Woerden en het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en rijden volgens een vaste dienstregeling langs de 3 locaties. Deze extra service bieden we voorlopig aan als proef.

Opstappunten

Instappen kan bij de hoofdingang van de 3 locaties:

  • St. Antonius Woerden, Polanerbaan 2, Woerden
  • St. Antonius Ziekenhuis Utrecht (Leidsche Rijn), Soestwetering 1, Utrecht
  • St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, Koekoekslaan 1, Nieuwegein

Gebruik van de bus is gratis voor patiënten, familieleden, mantelzorgers en bezoekers van het St. Antonius. Uw afsprakenkaart is uw instapbewijs, neem deze dus mee (tenzij u voor het eerst een afspraak in ons ziekenhuis heeft, of als begeleiding meereist). De bus is toegankelijk voor (elektrische) rolstoelgebruikers.

Wanneer rijdt de pendelbus?

De bus rijdt op alle werkdagen volgens een vaste dienstregeling (onder voorbehoud). De bus rijdt niet in de avonduren, in het weekend en op feestdagen.

De bus wordt bestuurd door vrijwilligers, zij helpen desgewenst met in- en uitstappen. Hieronder vindt u de dienstregeling van de pendelbus.

De pendelbus van Woerden gaat via Utrecht naar Nieuwegein. De pendelbus van Nieuwegein rijdt via Utrecht naar Woerden. Als u bijvoorbeeld om 8.00 uur in Nieuwegein op de pendelbus stapt, komt u om 8.20 uur aan in Utrecht en om 8.50 in Woerden.