Home

Pendelbus

Antonius Pendelbus voor de hoofdingang van locatie Woerden

De pendelbus start bij het St. Antonius Woerden en het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en rijdt volgens een vaste dienstregeling langs de drie locaties.

We adviseren alleen met de pendelbus te reizen als dit echt nodig is en geen ander vervoer mogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat er genoeg plek is voor patiënten die het ziekenhuis willen bezoeken.

Opstappunten

Instappen kan bij de hoofdingang van de 3 locaties:

  • St. Antonius Woerden, Polanerbaan 2, Woerden
  • St. Antonius Ziekenhuis Utrecht (Leidsche Rijn), Soestwetering 1, Utrecht
  • St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, Koekoekslaan 1, Nieuwegein

Gebruik van de bus is gratis voor patiënten, familieleden, mantelzorgers en bezoekers van het St. Antonius. De bus is toegankelijk voor (elektrische) rolstoelgebruikers.

Wanneer rijdt de pendelbus?

De bus rijdt op alle werkdagen volgens een vaste dienstregeling (onder voorbehoud). De bus rijdt niet in de avonduren, in het weekend en op feestdagen.

Reserveren is niet nodig. 

De bus wordt bestuurd door vrijwilligers, zij helpen desgewenst met in- en uitstappen. Hieronder vindt u de dienstregeling van de pendelbus.

De pendelbus van Woerden gaat via Utrecht naar Nieuwegein. De pendelbus van Nieuwegein rijdt via Utrecht naar Woerden. Als u bijvoorbeeld om 8.00 uur in Nieuwegein op de pendelbus stapt, komt u om 8.20 uur aan in Utrecht en om 8.55 uur in Woerden.

Tabellen met de dienstregeling van de pendelbus
Terug naar boven