Chirurgie

Chirurgie bij borst- en huidkanker

Een mogelijke afwijking in de borst leidt vaak tot ongerustheid. Wij vinden het belangrijk dat een patiënt zo snel mogelijk weet wat er aan de hand is. Daarom zorgen wij ervoor dat u snel terecht kunt op de mammapoli. Een afspraak kan altijd binnen een paar dagen gemaakt worden, soms zelfs op dezelfde dag. Alle onderzoeken vinden in één keer plaats.

In het behandelteam voor patiënten met borstkanker nemen de plastisch chirurgen een belangrijke plaats in. Het behandelteam zoekt altijd naar de veiligste behandeling met de minste nadelige effecten.

Het St. Antonius Ziekenhuis is een van de grootste behandelcentra voor patiënten met kwaadaardige aandoeningen. Door concentratie van zorg zijn de artsen allen gespecialiseerd in hun vakgebied en wordt de patiënt altijd behandeld door een multidisciplinair team van gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen.

Door de grote patiëntenaantallen bestaat er in het St. Antonius Ziekenhuis ook ervaring met minder vaak voorkomende tumortypen zoals melanoom, schildkliertumoren en tumoren van de weke delen. Voor deze tumortypen is er vaak samenwerking met andere ziekenhuizen.

Om de beste behandeling voor de patiënt te garanderen, werken de oncologisch chirurgen van het St. Antonius Ziekenhuis samen met andere specialisten in het St. Antonius Kankercentrum.

Terug naar boven