Onder Artsen april 2022

One-stop-shop huidkanker spreekuur

Graag brengen wij nogmaals ons One-Stop-Shop spreekuur voor huidkanker op locatie Utrecht Overvecht onder uw aandacht. Dit spreekuur is bedoeld voor patiënten met een voor huidkanker verdachte plek of verdachte moedervlek op de romp en/of ledematen. U kunt deze patiënten laagdrempelig verwijzen naar dit spreekuur. 

Ook patiënten met bijvoorbeeld een door biopt bewezen vorm van huidkanker op het lichaam kunnen naar dit spreekuur komen. In veel gevallen kan meteen dezelfde dag de verwijdering van de huidkanker of moedervlek plaatsvinden. In andere gevallen wordt verdere diagnostiek ingezet en volgt telefonische behandeladvies.

Inloopspreekuur

Patiënten met een verdacht plekje op de huid kunnen ook verwezen worden naar ons inloopspreekuur op locatie Utrecht op dinsdagochtend van 08:00 tot 10:30 uur. Het verschil tussen ons inloopspreekuur en ons One-Stop-Shop spreekuur is dat patiënten op het One-Stop-Shop spreekuur een geplande afspraak krijgen en er tijd is gereserveerd voor de behandeling zodat vaak nog dezelfde dag de verwijdering van de huidkanker kan plaatsvinden. 

Terug naar boven