Onder Artsen december 2021

Fijne feestdagen en een goed 2022

kerst-ng-211213-_mg_0894nw-low_res

Opnieuw staan feestdagen voor de deur die anders dan anders zullen zijn. Voor ons allemaal geldt dat het de kunst is er in deze tijd toch iets moois van te maken, op zoek naar momentjes van liefde, geluk en hoop. We wensen u hele fijne dagen. 

Vanwege de toegenomen coronazorg is de druk op ons ziekenhuis nog altijd onverminderd groot. We realiseren ons dat dit voor de hele keten geldt en dat ook de druk op andere zorginstellingen en huisartsenpraktijken erg groot is. Onze wens voor 2022 is om de zorg zoveel mogelijk toegankelijk te houden en met elkaar toch zoveel mogelijk patiënten van de juiste zorg te voorzien. 

Die druk op ons ziekenhuis betekent dat we op dit moment helaas nog altijd patiënten moeten teleurstellen en operaties moeten uitstellen. Het gaat hierbij om geplande operaties uit de urgentieklassen 4 en 5. Dat is landelijk afgekondigd door het Landelijk Netwerk Acute Zorg. Dat betekent dat alle ziekenhuizen, waaronder ook het St. Antonius Ziekenhuis, geen zorg meer kunnen bieden die niet binnen zes weken nodig is en waarvan het aanvaardbaar is dat deze een aantal weken tot maanden wordt uitgesteld. 

We vragen u om patiënten maximaal in de woonsituatie te ondersteunen en indien nodig op de gebruikelijke manier te verwijzen. Op onze website is meer informatie te vinden over onze huidige coronamaatregelen en bezoekregels

Terug naar boven