Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, is de bestaande bezoekers- en begeleidersregeling per direct en tot nader order aangescherpt. Dit betekent dat onderstaande regels tijdelijk niet gelden. Lees hier wat dit betekent.

De hieronder genoemde bezoekregels vervallen tot nader bericht.

Maximaal twee bezoekers

U kunt de patiënt bezoeken op zijn kamer. Te veel drukte op de kamer kan erg vermoeiend zijn voor de (mede)patiënt. Daarom is onze regel dat er maximaal twee personen tegelijkertijd op bezoek mogen komen.  Een ‘lopende’ patiënt kan ook met zijn bezoek naar de recreatieruimte of het restaurant.

Bezoektijden

Houdt u zich aan de bezoektijden, in het belang van de rust op de afdeling. In bijzondere gevallen zijn uitzonderingen mogelijk, maar overleg eerst met de verpleging. Het is mogelijk dat de patiënt tijdens de bezoekuren wordt weggeroepen voor een onderzoek.

Bloemen en planten

Op sommige afdelingen is het om medische redenen niet toegestaan bloemen en planten mee te nemen. Informeer hier voor de zekerheid van tevoren naar.

Roken

In het hele ziekenhuis geldt een rookverbod. Er zijn slechts enkele gedoogzones. 

Hulphonden en andere dieren

Hebt u een hulphond en brengt u een bezoek aan ons ziekenhuis? U en uw hulphond zijn van harte welkom in ons ziekenhuis. Andere (huis)dieren zijn helaas niet toegestaan.
Hier vindt u meer informatie over bezoek aan het ziekenhuis met uw hulphond