Agenda-overzicht

Open Dag Kinder- en jeugdafdeling en Kinder-SEH

Voeg toe aan agenda
Illustratie Open Dag Kinderafdeling

Op zaterdag 15 juni kun jij als (oud-)medewerker samen met je familie en vrienden een kijkje komen nemen op de splinternieuwe Kinder- en jeugdafdeling en de Kinder-SEH.  Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je aanmelden. 

Wat is er te doen?

Op de Kinder- en jeugdafdeling kun je onze Cliniclown Miep ontmoeten of de wereld ontdekken door een magische VR-bril. Op de Kinder-SEH kun je een kijkje nemen in de magische kamer (ratskamer), ga je op de foto met een unicorn en luister je met een stethoscoop naar je eigen hartslag. Misschien hebben je kinderen aan het einde van het bezoek wel een dapperheidsdiploma verdiend. 

Kinderen mogen hun favoriete knuffel meenemen. Daarmee kunnen zij langs bij de berendokter voor onderzoek, een gipsspalk of verbandje.

En natuurlijk kun je een rondleiding krijgen op onze mooie, splinternieuwe afdelingen, die speciaal voor kinderen en hun familie ingericht zijn. 

Parkeren

Je kunt tijdens de Open Dag parkeren aan de voorzijde van het ziekenhuis in Utrecht (Soestwetering 1, Leidsche Rijn).

Inschrijven 

  • De Open Dag vindt plaats tussen 13.00 en 17.00 uur.  Je kunt kiezen uit 3 tijdsloten: 13.00 - 14.20 uur, 14.20 - 15.40 uur en 15.40 - 17.00 uur. Per tijdslot kun je kiezen in welke volgorde je de afdelingen wilt bezoeken. In totaal zijn er dus 6 opties. 
  • Iedere medewerker mag maximaal 3 volwassenen (> 18 jaar) als introducée meenemen. Daarnaast zijn ook kinderen uit je eigen gezin (< 18 jaar) van harte welkom. Hier zit geen maximum aan, maar het mogen dus géén kinderen van buiten je gezin zijn.  Bij aanmelding geef je op hoeveel volwassen introducées en hoeveel kinderen je meeneemt.
  • Ben je na aanmelding verhinderd om te komen? Geef dit dan door via  s.angenent@antoniusziekenhuis.nl.  Als je wel komt, maar met minder introducées dan eerder opgegeven, dan hoef je dit niet door te geven. 

Kies hieronder een tijdslot om je in te schrijven. Let er goed op dat je het juiste tijdslot kiest in verband met het maximaal aantal volwassenen per tijdslot. 

Tijdslot 1a, 13:00 – 14:20 uur: Eerst naar de Kinder- en jeugdafdeling en dan naar de Kinder-SEH

Tijdslot 1b, 13:00 – 14:20 uur: Eerst naar de Kinder-SEH en dan naar de Kinder- en jeugdafdeling

Tijdslot 2a, 14.20 – 15:40 uur: Eerst naar de Kinder- en jeugdafdeling en dan naar de Kinder-SEH

Tijdslot 2b, 14.20 – 15:40 uur: Eerst naar de Kinder-SEH en dan naar de Kinder- en jeugdafdeling

Tijdslot 3a, 15.40 – 17.00 uur: Eerst naar de Kinder- en jeugdafdeling en dan naar de Kinder-SEH

Tijdslot 3b, 15.40 - 17.00 uur: Eerst naar de Kinder-SEH en dan naar de Kinder- en jeugdafdeling

Terug naar boven