St. Antonius zorgresultaten

Vragenlijst over uw kwaliteit van leven (PROMs)

Om waardevolle zorg te kunnen leveren, horen onze zorgverleners graag hoe het met u gaat en wat voor u belangrijk is. Uw unieke kennis en ervaring draagt bij aan betere zorg en aan een betere kwaliteit van leven. 

Vertel ons hoe het met u gaat

In het St. Antonius Ziekenhuis gebruiken zorgverleners vragenlijsten als vast onderdeel van de zorg. Door de vragenlijst in te vullen, brengt u in beeld hoe het met u gaat, hoe u zich voelt en wat voor u belangrijk is. Uw zorgverlener kan de uitkomsten hiervan gebruiken om de zorg op uw behoeften af te stemmen. Zo zorgen wij samen voor uw kwaliteit van leven.

Vragenlijst

Oudere man met laptop op schoot

In de vragenlijst staan vragen over hoe het met u gaat en hoe u zich voelt. Bijvoorbeeld over pijn, vermoeidheid en uw emotionele toestand. Vaak kunt u ook bespreekpunten indienen ter voorbereiding op uw afspraak.  In deze korte animatie vertellen we u meer over de vragenlijst.

Betere zorg voor u persoonlijk

Als uw zorgverleners weten hoe het met u gaat, kunnen zij samen met u de zorg beter afstemmen op wat u wilt en nodig hebt. De vragenlijst geeft u daarnaast inzicht in hoe het met u gaat en wat u kan. Dit kan u en uw behandelaar ondersteunen om samen beslissingen te nemen over uw behandeling. 

Hoe werkt het

  • Uw zorgverlener geeft uitleg en activeert de vragenlijst.
  • U ontvangt een mail dat er een vragenlijst voor u klaarstaat in Mijn Antonius (klik voor uitleg over Mijn Antonius).
  • U vult de vragenlijst in via Mijn Antonius.
  • De antwoorden/resultaten bespreekt u met uw zorgverlener. Op deze manier kan het behandelteam de behandeling beter op uw persoonlijke behoefte afstemmen. Sommige vragenlijsten beantwoordt u na afloop van uw behandeling in het ziekenhuis. 

Betere zorg in de toekomst

De vragenlijsten zijn onderdeel van PROMs (Patient Reported Outcome Measures). Door de antwoorden/resultaten van patiënten zoals u anoniem met elkaar te vergelijken, kunnen wij de zorg blijven verbeteren. Op deze pagina ziet u bij welke aandoeningen en behandelingen wij de vragenlijst over uw kwaliteit van leven gebruiken. 

Terug naar boven