Locaties & routes

Polikliniek Houten

Contact

Bezoekadres

Hofspoor 2
3994 VZ Houten

Postadres

Postbus 2500
3430 EM Nieuwegein

Na verwijzing door uw huisarts kunt u op afspraak bij onze polikliniek in Houten terecht voor een polibezoek aan één van onze specialisten. U kunt hier dezelfde kwaliteit verwachten als in onze ziekenhuislocaties, want hier werken dezelfde specialisten. Verder is het kleinschaliger dan een ziekenhuis, dus u bent u snel aan de beurt en het is een prettige en rustige omgeving voor een polibezoek.

Openingstijden

  • Maandag     08.00 tot 16.30 uur
  • Dinsdag       08.00 tot 16.30 uur
  • Woensdag   08.00 tot 16.30 uur
  • Donderdag  Gesloten
  • Vrijdag         08.00 tot 16.30 uur

Specialismen die op deze locatie spreekuur houden zijn: dermatologie, gynaecologie, interne geneeskunde, KNO, nefrologie, neurologie, plastische chirurgie en reumatologie.
Informatie over het maken van een afspraak leest u hier

Bloedafname (bloedprikken)

Bloedafname bloedprikken) en het inleveren van urine wordt op deze locatie verzorgd door Saltro/Unilabs. Hiervoor kunt u een afspraak maken via de website van Saltro of telefonisch via T 030 236 11 86 op de volgende dagen

  • Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 16:30 uur

Medisch Centrum Hofspoor

Onze polikliniek in Houten werkt nauw samen met Medisch Centrum Hofspoor dat in het aangrenzende pand is gevestigd. Hierdoor werken huisartsen en specialisten nauw samen onder één dak. Door deze samenwerking is het mogelijk om meer multidisciplinaire (gezamenlijke) zorgprogramma’s samen te stellen, bijvoorbeeld voor de behandeling van COPD, astma, diabetes, hart- en vaatziekten, angst en depressie en in de toekomst ouderenzorg (dementie).

Route en parkeren

Voorzieningen

Onze polikliniek in Houten is goed toegankelijk voor u als u slecht ter been bent, in een rolstoel zit of anderszins minder mobiel of minder valide bent.

Entree

Het terrein bij de ingang biedt voldoende ruimte om u bij de ingang af te laten zetten en op te halen. De entree is ruim genoeg om met een rolstoel of scootmobiel naar binnen te kunnen.

Gehandicaptenparkeerplaatsen

Komt u zelf met de auto en heeft u een gehandicaptenkaart? Dan kunt u vlakbij de ingang gratis parkeren op de speciale invalidenparkeervakken. Let er wel op dat uw kaart duidelijk zichtbaar voor het raam ligt.

Indeling polikliniek

Onze polikliniek in Houten heeft twee verdiepingen. De 2e verdieping is zowel per trap als per lift te bereiken. Op beide verdiepingen is een balie waar u zich kunt melden en er is ruim voldoende zitgelegenheid als u even moet wachten.

Taxi bestellen

Onze polimedewerkers helpen u graag bij het bestellen van een taxi.

Invalidentoiletten

De polikliniek beschikt over een invalidentoilet.

Hulphond

Heeft u een hulphond? Dan is uw hond ook van harte welkom in onze polikliniek in Houten. Andere (huis)dieren zijn helaas niet toegestaan. Wij vragen u wel om uw hulphond aan te lijnen zodra u binnenkomt. Om te voorkomen dat u onnodig wordt aangesproken, vragen wij u zich te melden bij de receptie en uw hond een dekje/tuigje aan te trekken met het logo van uw hulphondorganisatie; zo kan iedereen zien dat uw hond een hulphond is.

Bij het maken van een poliklinische afspraak, kunt u alvast aangeven dat u uw hulphond wilt meenemen. 

Terug naar boven