Nieuwsoverzicht

Antonius Lounge open op locatie Utrecht

kankercentrum_lounge_0.jpg

Vanaf 27 september is de Antonius Lounge open voor bezoekers van ons ziekenhuis. De lounge bestaat uit twee ruimtes. Het linkerdeel is voor alle bezoekers. Het rechterdeel is voor het Buddyhuis en St. Antonius Kankercentrum.

De Antonius Lounge bevindt zich op de eerste verdieping van locatie Utrecht. Voorbij de receptie en naast het winkeltje van Vermaat, midden in het ziekenhuis, maar toch even weg uit de ziekenhuissfeer. 

Twee delen

De lounge bestaat uit twee ruimten. De linkerdeur geeft vrije toegang  aan alle patiënten en bezoekers van het ziekenhuis om in huiselijke sfeer samen te zijn en eventueel wat te eten en drinken. De rechter ruimte is specifiek voor bezoekers van het Kankercentrum en het Buddyhuis. Patiënten kunnen elkaar hier in huiselijke sfeer ontmoeten, iets warms drinken, opgevangen worden na een emotioneel gesprek of in alle rust wachten op een spannende uitslag. 

Openingstijden

De gehele ruimte is 24 uur per dag toegankelijk. De gastvrouwen van het Kankercentrum en het Buddyhuis zijn doordeweeks aanwezig van 09.00 tot 16.30 uur. De eerste weken proberen we de openingstijden zoveel mogelijk aan te houden, maar er zijn mogelijk wat uurtjes waarop de bezetting nog niet helemaal rond is. 

Mooie woorden

De Antonius Lounge bevindt zich op de eerste verdieping van locatie Utrecht. Voorbij de receptie en naast het winkeltje van Vermaat, midden in het ziekenhuis, maar toch even weg uit de ziekenhuissfeer. Twee delen De lounge bestaat uit twee ruimten. De linkerdeur geeft vrije toegang aan alle patiënten en bezoekers van het ziekenhuis om in huiselijke sfeer samen te zijn en eventueel wat te eten en drinken. De rechter ruimte is specifiek voor bezoekers van het Kankercentrum en het Buddyhuis. Patiënten kunne

Op het raam van de ruimte speciaal voor oncologische patiënten, is een gedicht afgedrukt. Dit gedicht is speciaal geschreven voor deze ruimte door Liz Ditters, patiënt in ons ziekenhuis.

Terug naar boven