Onderzoeksfonds

Doneren aan het Onderzoeksfonds

Het is fantastisch als u ons wilt helpen om meer onderzoek mogelijk te maken. U kunt ons op diverse manieren helpen. Hoe u bijdraagt, maakt niet uit. 

Het St. Antonius Ziekenhuis krijgt geen geld van de overheid om onderzoeken te financieren. Daarom is het St. Antonius Onderzoeksfonds opgericht. Samen met u maken we onderzoek mogelijk en daarmee verbeteren we de zorg. Elke bijdrage is welkom, hoe groot of klein ook.

Als vriend van het St. Antonius Onderzoeksfonds geniet u vele voordelen:

  • Onze jaarlijkse Vriendendagen
  • Meerdere colleges per jaar over een zorgthema, gegeven door specialisten en onderzoekers uit het St. Antonius
  • Tweejaarlijkse nieuwsbrief van het St. Antonius Onderzoeksfonds

Wij kunnen u niet altijd bedanken en op de hoogte houden. Dat vinden we heel jammer!

Als u rechtstreeks geld stort op onze rekening, dan zijn we daar uiteraard heel blij mee. We willen u graag als het kan dezelfde dag nog een bedankje sturen. Vanwege de wet op privacy zijn uw adresgegevens echter niet zichtbaar voor ons, zodat het kan gebeuren dat u niets van ons hoort.

Als u doneert en u wilt graag een reactie, dan kunt u  een mail sturen naar: onderzoeksfonds@antoniusziekenhuis.nl. Wij kunnen u dan – uiteraard alleen als u dat wilt – op de hoogte houden van lopende onderzoeken. Kortom, u hoort en ziet dan wat er met uw geld gebeurt. U kunt ons ook bellen op: 088-3208815.

Alvast hartelijk dank!

ANBI

U kunt het St. Antonius Onderzoeksfonds op verschillende manieren financieel steunen. Daarnaast heeft het St. Antonius Onderzoeksfonds de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting, minus een drempel van 1% van uw verzamelinkomen (voor persoonsgebonden aftrek). Bent u in het buitenland belastingplichtig, dan is de fiscale situatie uiteraard anders.

Welke manier van helpen past bij u?

Terug naar boven