Home Ziekenhuis

Over het St. Antonius Ziekenhuis

Samen zorgen voor kwaliteit van leven

In 1910 startten vijf ambitieuze artsen en de Zusters van Liefde het St. Antonius. Een unieke combinatie van mensgerichtheid en innovatiedrang heeft geleid tot een topklasse medische organisatie met vestigingen in Midden-Nederland. Naast de algemene zorg is St. Antonius gespecialiseerd in hart & vaat, long en kanker. Anno nu wordt de zorg bij St. Antonius gekenmerkt door een intensieve en open samenwerking met patiënten, die zelf de regie kunnen nemen over de kwaliteit van hun leven.

Feiten & cijfers

In het St. Antonius Ziekenhuis werken ruim 5000 medewerkers, 300 medisch specialisten, 200 arts-assistenten en 600 vrijwilligers. Allemaal zetten ze zich dagelijks in om alle patiënten zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en begeleiden. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd in ons ziekenhuis. Het ziekenhuis biedt zorg op acht locaties.

Bekijk '2016 in beeld' voor de feiten en cijfers van het afgelopen jaar.

Continu verbeteren

Het St. Antonius Ziekenhuis streeft continu naar verbetering van kwaliteit, zodat u als patiënt de beste medische behandeling, verpleegkundige zorg en service krijgt die u verdient in een comfortabel en veilig ziekenhuis. Daarom zijn opleiding en onderzoek, naast patiëntenzorg, de belangrijkste pijlers in ons ziekenhuis.