Patiëntenportaal Mijn Antonius

Mijn Antonius-app

vrouw met groen shirt met mobiel

Mijn Antonius is ook beschikbaar als app. Daarmee heeft u ook via uw mobiele telefoon (of tablet) toegang tot Mijn Antonius. Zo heeft u uw medische gegevens altijd binnen handbereik.

Eerder kon u Mijn Antonius al op uw telefoon gebruiken met de MyChart-app, maar de app is vernieuwd. De vernieuwde app is sinds maandag 22 augustus 2022 beschikbaar en heet geen MyChart meer, maar ‘Mijn Antonius’. 

Waar vind ik de app?

U vindt de app door in App Store of Google Playstore te zoeken op 'Mijn Antonius'. De app is gratis te downloaden. Om hiervan gebruik te maken, installeert u de app op uw mobiele telefoon (of tablet).

Zo logt u in 

De app is goed beveiligd; om in te loggen doorloopt u dezelfde stappen als wanneer u via uw laptop op de Mijn Antonius-website inlogt:

  • U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dit zijn dezelfde inloggegevens waarmee u via de website inlogt op Mijn Antonius.
mijn antonius inlogscherm
  • Vervolgens ontvangt u op uw telefoon een SMS met een code. Vul deze SMS-code (2) in in de app; zo kunnen we uw identiteit te verifiëren.
code invoerscherm mijn antonius
  • U kunt nu gebruik maken van Mijn Antonius op uw smartphone of tablet.

Bent u eenmaal een keer met uw gebruikersnaam, wachtwoord ingelogd op de app, dan kunt ook instellen dat u in het vervolg met een persoonlijke pincode, gezichtsherkenning of vingerafdruk wilt inloggen. Of de laatste twee opties mogelijk zijn, is afhankelijk van uw telefoon. Wel moet u in alle gevallen de sms-code invullen om in te loggen (zie hierboven). 

Let op: bij het installeren van de app wordt u gevraagd om toestemming te geven voor pushberichten. Het is belangrijk dat u kiest voor 'toestaan'. Zo krijgt u direct bericht als er nieuwe informatie voor u in Mijn Antonius staat. 

Gebruikt u nu de MyChart-app, maar wilt u voortaan graag de nieuwe Mijn Antonius-app gebruiken?

Verwijder dan eerst de MyChart-app van uw telefoon en installeer daarna de Mijn Antonius-app. Zo voorkomt u dat u berichten dubbel ontvangt (zowel vanuit de MyChart- als de Mijn Antonius-app). De MyChart-app blijft wel werken; u komt dus niet zonder app te zitten.

mijn antonius uitlegschermen

*De namen op deze afbeeldingen zijn fictieve namen. 

Altijd op de hoogte

Staat er een bericht voor u klaar in Mijn Antonius? Met de app bent u direct op de hoogte. U krijgt namelijk een bericht op uw telefoon waarin u eenvoudig doorklikt naar het bericht dat in Mijn Antonius voor u klaarstaat. Zo bent u altijd op de hoogte..

Medische gegevens binnen handbereik

Met de app heeft u uw medische gegevens altijd bij de hand. Zo kunt u waar en wanneer u wilt bijvoorbeeld uw onderzoeksuitslagen bekijken, zien welke afspraken er gepland staan, uw medicijnoverzicht inzien en zelf bijhouden, een herhaalrecept aanvragen en znog veel meer.

Meer informatie

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig neem dan contact op met de Mijn Antonius Helpdesk.

Terug naar boven