Revalidatiegeneeskunde

Wachttijden Revalidatiegeneeskunde

Actuele wachttijden

Wij doen er alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Voor spoed kunt u altijd bij ons terecht. Als u vragen heeft of u maakt zich zorgen, neem dan contact op met de poli.

Voor een afspraak is het niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te komen. We proberen veel afspraken telefonisch of via video (beeldbellen) te doen.

Wachttijden Revalidatie

De wachttijd (ook wel toegangstijd genoemd) is de tijd tussen het moment dat u een afspraak maakt tot het moment dat u bij ons terechtkunt voor een polibezoek, onderzoek of behandeling. Uiteraard willen wij u graag zo snel mogelijk helpen. Daarom doen wij onze uiterste best om eventuele wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Hieronder wordt de kortste, actuele wachttijd vermeld van Revalidatiegeneeskunde. Soms is de wachttijd langer, bijvoorbeeld als u graag door een bepaalde arts gezien wilt worden of als u een voorkeur heeft voor een specifieke locatie. Soms bent u sneller aan de beurt, bijvoorbeeld als de specialist vindt dat u sneller geholpen moet worden. Bij spoedgevallen gelden onderstaande wachttijden niet.

PolikliniekbezoekLocatieActuele wachttijd in dagen
RevalidatieZiekenhuis Nieuwegein28
RevalidatieZiekenhuis Utrecht28
RevalidatieLocatie Woerden50
BehandelingLocatieActuele wachttijd in dagen
Revalidatie na beroerte (revalidatiegeneeskunde)Ziekenhuis Nieuwegein14
De wachttijden worden maandelijks geactualiseerd. Laatst bijgewerkt op: 14-05-2024 .

Wilt u onze wachttijden vergelijken met de wachttijden van andere ziekenhuizen? Kijk dan op zorgkaartnederland.nl/wachttijden

Wachtlijstbemiddeling

Als u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximale aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de zogenoemde ‘Treeknorm’), bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek (onderzoek) 4 weken. Voor een behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Terug naar boven