Specialismen & behandelcentra

Spatadercentrum

Bij het St. Antonius Spatadercentrum kunt u terecht voor diagnose en behandeling van spataderen en andere aderafwijkingen, ook wel complex veneuze aandoeningen genoemd.

Bij de behandeling passen we de nieuwste behandelmethoden en behandeltechnieken toe.

Het St. Antonius Spatadercentrum

Snelle behandeling

Het is bij spataderen en andere aderafwijkingen belangrijk om snel de ernst van het probleem te bepalen en over te gaan tot behandeling. Bij het St. Antonius Spatadercentrum kunnen patiënten na doorverwijzing binnen één tot twee weken terecht.

Multidisciplinair team

Binnen het St. Antonius Spatadercentrum werken hooggekwalificeerde dermatologen, vaatchirurgen en physician assistants nauw met elkaar samen. 

Persoonlijke behandelplan

Tijdens het eerste consult weet u meteen waar u aan toe bent. Nadat u de benodigde onderzoeken heeft ondergaan, bespreken we alle resultaten met u en stellen we samen een behandelplan op. U kunt na afloop van uw eerste afspraak meteen een afspraak inplannen voor de behandeling. 

Spataderkeurmerk

Het St. Antonius Ziekenhuis beschikt over het Spataderkeurmerk van Harteraad. Dat betekent dat onze zorg voldoet aan de kwaliteitscriteria die vastgesteld zijn door de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

  • Spataderkeurmerk Hart- en Vaatgroep 2016

  • 1490

    Aantal patiënten contacten 2016

  • 6 gespecialiseerde artsen en 2 Physician assistants

Terug naar boven