Apotheek (farmacie)

Locaties en openingstijden apotheek

Apotheek St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 22.00 uur
Zon- en feestdagen: 09.30 - 22.00 uur

Route

  • Komt u vanuit de parkeergarage? Als u door de gang richting de receptie loopt en ter hoogte van de receptie linksaf gaat, vindt u de apotheek net voorbij de gele liften aan uw rechterhand.
  • Komt u binnen via de ingang aan de tramzijde, dan gaat u direct na binnenkomst rechtsaf.

Bekijk hier de plattegrond van onze locatie Nieuwegein. De apotheek vindt u onder VI.

Apotheek St. Antonius Ziekenhuis Utrecht

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 22.00 uur
Zon- en feestdagen: 09.30 - 22.00 uur

Route

  • Als u vanuit de parkeergarage op de eerste verdieping binnenkomt, vindt u de apotheek meteen aan uw rechterzijde.
  • Komt u vanaf de centrale receptie op de eerste verdieping? Als u in de richting van de parkeergarage loopt, vindt u de apotheek aan uw linkerhand.

Bekijk hier de plattegrond van onze locatie Utrecht en zoek op apotheek .

Apotheek St. Antonius locatie Woerden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag: gesloten*
Zon- en feestdagen: gesloten*

*) Mocht u in Woerden na 17.30 uur, in het weekend of op feestdagen medicijnen nodig hebben, dan kunt u terecht op onze locaties in Nieuwegein en Utrecht. Hier is ook de Huisartsenpost (HAP) en Spoedeisende Hulp (SEH).

Route

De apotheek van het St. Antonius locatie Woerden vindt u in de Zorgpassage op de begane grond. Als u via de hoofdingang binnenkomt, loopt u langs de receptie en vindt u de apotheek aan uw linkerhand.

Medicijnen nodig in de nacht

Wanneer u medicijnen nodig heeft in de nacht, van 22.00 tot 08.00 uur, kunt u terecht bij de Dienstapotheek Utrecht (in het Diakonessenhuis), Burgemeester Fockema Andreaelaan 60, 3582 KT Utrecht, T (030) 2144583. U kunt bij spoed de arts vragen het recept te laten faxen naar de Dienstapotheek Utrecht zodat de dienstapotheek het geneesmiddel thuis kan laten bezorgen.

Waarom is dit zo geregeld?

In de regio Utrecht/Woerden is samen met zorgverzekeraar Zilveren Kruis en alle apothekers afgesproken om in de nacht één apotheek open te hebben. Het is namelijk te kostbaar om alle apotheken in de nacht open te houden voor uiteindelijk toch een gering aantal mensen die op dat moment medicijnen nodig hebben. Voor onze regio is dat de dienstapotheek Utrecht in het Diakonessenhuis omdat deze apotheek het meest centraal gelegen is.

Goed te weten is dat spoedrecepten in de nacht ook thuisbezorgd worden. Vraag ernaar bij uw (huis)arts. Wanneer het geen spoed heeft, kunt u de volgende ochtend terecht bij onze apotheek of een eigen apotheek bij u in de buurt.

Terug naar boven