Behandelingen & onderzoeken

Beter uit bed

Een ziekenhuisopname kan leiden tot een afname van de geestelijke en lichamelijke conditie. In dit filmpje ziet u hoe u zo fit mogelijk kunt blijven tijdens een opname in het ziekenhuis. U krijgt tips over wat u voor, tijdens en na uw opname kunt doen om te voorkomen dat uw conditie vermindert. 

Bekijk het filmpje Beter uit bed op ons Youtubekanaal. 

Deze film is gemaakt door Santeon, het samenwerkingsverband van 7 topklinische ziekenhuizen.

Expertise en ervaring

De fysiotherapeuten van het St. Antonius Ziekenhuis zijn specialisten op het gebied van bewegen. U kunt bij hen terecht wanneer u klachten heeft aan het houding- en bewegingsapparaat. Zij onderzoeken uw klachten en stellen een persoonlijk behandelplan op dat gericht is op het verbeteren van het lichamelijk functioneren.

De fysiotherapeuten werken met verschillende disciplines samen. Ze zijn onder andere betrokken bij de Paramedische Revalidatie Dagbehandeling, het Bekkenbodemcentrum, de schouderpolikliniek, de Downpoli, het MS Centrum, het ParkinsonNet en het Centrum voor Psychosomatiek. Ook werken ze nauw samen met Revalidatiegeneeskunde en met de bestaande fysiotherapie netwerken in de omgeving.

Kwaliteitsregister

Onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daarnaast zijn zij, afhankelijk van hun specialisatie, opgenomen in deelregisters van de specialisatie (zoals NVFL, NGHT, NVFB, NVFH en NVFS).

Gerelateerde informatie

Code FYS 109-AD

Terug naar boven