Home

Digitale zorg tijdens chemotherapie of immunotherapie

U bent in behandeling voor chemotherapie en/of immunotherapie. Het kan zijn dat u zich op sommige momenten afvraagt of u zorg nodig heeft. Met de Symptoomchecker kunt u op elk moment en bij elke twijfel controleren of u zorg nodig heeft.

Aanmaken acccount Mijn Antonius

U vindt de Symptoomchecker in het patiëntportaal Mijn Antonius. Om hiervan gebruik te kunnen maken heeft u een Mijn Antonius-account nodig. Heeft u deze nog niet? Maak dan een account aan. Dit doet u door met uw e-mailadres en 06-nummer een activeringscode aan te maken.  

Ook als app

U kunt Mijn Antonius ook gebruiken op uw smartphone. Dit kan via de app 'Mijn Antonius'. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en kunt u gratis downloaden via de App Store en Google Play.

U vindt de Symptoomchecker in Mijn Antonius onder de knop 'Menu' en dan onder 'Symptoomchecker'.

Voordelen van de Symptoomchecker

  • Bij twijfel over uw gezondheid kunt u op elk moment eenvoudig zien of u zorg nodig heeft.
  • De Symptoomchecker is simpel in gebruik en stelt ons in staat om uw gezondheid nog beter te volgen en u (op afstand) te begeleiden.
  • U kunt de Symptoomchecker op elk moment van de dag invullen. 
  • U krijgt meteen het meest passende advies.
  • Een verpleegkundige belt u als uw klacht daar aanleiding toe geeft, of u krijgt het advies om zelf telefonisch contact op te nemen. 

De Symptoomchecker is een hulpmiddel om snel antwoord te kunnen krijgen op uw vragen. Het is een aanvulling op persoonlijk medisch advies, geen vervanging. U bepaalt zelf of u gebruikmaakt van de Symptoomchecker. Bij twijfel of een niet-pluis gevoel kunt u altijd contact opnemen met uw verpleegkundige/behandelaar.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Stel uw vraag dan aan de verpleegkundige/behandelaar. 

Gerelateerde informatie

Code KAN 10-AD

Terug naar boven