Spoedeisende Hulp

Na verwijzing door de huisarts of huisartsenpost kunt u bij de Spoedeisende Hulp (SEH) terecht met acute klachten, die de huisarts niet (direct) kan behandelen.

Onze SEH's in Utrecht en Nieuwegein zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar en geopend.

De SEH in Woerden is dagelijks geopend van 7.30 tot 23.30 uur. Voor spoedzorg in de nacht (van 23.30 tot 7.30 uur) wordt u geholpen op de Spoedeisende Hulp in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht of Nieuwegein.

Contact Spoedeisende Hulp

De Spoedeisende Hulp is altijd (24/7) bereikbaar via:  

T 088 320 33 00

Als u belt krijgt u een keuzemenu te horen waar u kunt kiezen voor locatie Nieuwegein of Utrecht.

Let op: raadpleeg eerst uw huisarts of (buiten kantooruren) de huisartsenpost

Uw huisarts is dé zorgverlener bij uitstek als u met spoed medisch advies nodig heeft. Als hij meent dat u diezelfde dag nog door een specialist moet worden onderzocht, verwijst hij u naar de SEH. Buiten kantooruren (avond, nacht en weekend) kunt u contact opnemen met de huisartsenpost.

Huisartsenpost Nieuwegein

Voor een bezoek aan deze huisartsenpost neemt u eerst telefonisch contact op via:

T 0900 420 14 20 (€ 0,10 per minuut).

De huisartsenpost van Primair in Nieuwegein bevindt zich binnen de muren van St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein aan de Koekoekslaan 1 via dezelfde ingang als de Spoedeisende Hulp.

Huisartsenpost Utrecht

Voor een bezoek aan deze huisartsenpost neemt u eerst telefonisch contact op via:

T 0900 470 14 70 (€ 0,10 per minuut).

Ook in Utrecht bevindt de Huisartsenpost van Primair zich in het ziekenhuis zelf. De ingang vindt u links van de hoofdingang.

Huisartsenpost Woerden

Voor een bezoek aan deze huisartsenpost neemt u eerst telefonisch contact op via:

T 0900 470 14 70 (€ 0,10 per minuut).

  • Huisartsenpost Woerden is op werkdagen open van 17.00 - 23.30 uur en in de weekenden en op feestdagen van 08.00 - 23.30 uur.
  • Tussen 23.30 en 08.00 uur is Huisartsenpost Woerden gesloten en kunnen patiënten terecht bij Huisartsenpost Utrecht aan de Soestwetering 1.

De huisartsenpost van Primair in  het  ziekenhuis in Woerden is gevestigd in de Zorgpassage. Bij binnenkomst via de hoofdingang aan uw rechterhand.

Meer en andere informatie hierover vindt u op de website van Primair.

Naar de Spoedeisende Hulp (adres, route en parkeren)

Adres

Over de Spoedeisende Hulp

Op onze SEH werken SEH-artsen, arts-assistenten, verpleegkundigen en gespecialiseerd verpleegkundiges (nurse practitioners). Bij grote drukte wordt een zogenoemd triagesysteem gehanteerd, waarbij een SEH-verpleegkundige patiënten screent en rangschikt op basis van urgentie en de benodigde medische zorg en hulpmiddelen.

Vragen en suggesties SEH

Heeft u voor of na een bezoek aan onze SEH vragen en/of suggesties? Dan kunt u contact opnemen via bovengenoemd telefoonnummer.

Bekijk ook het beeldverhaal 'Meekijken op de Spoedeisende Hulp' uit het Antonius Magazine van december 2014.