Alleen u heeft toegang tot uw eigen patiëntenportaal Mijn Antonius. Niemand anders. Ook uw zorgverleners niet. Zij raadplegen uw gegevens in het elektronisch patiëntendossier, waaraan Mijn Antonius gekoppeld is.

Machtigen

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u er zelf voor kiezen om bijvoorbeeld uw naaste(n) te machtigen voor toegang tot uw portaal in Mijn Antonius. Een machtiging aanvragen kan alleen IN het ziekenhuis, samen met de persoon die u machtigt.

Toegang als mantelzorger of familie/naaste

Om toegang aan te vragen tot het dossier van een familielid download u dit formulier. (ook verkrijgbaar bij de centrale receptie in het ziekenhuis). Het ingevulde en ondertekende formulier levert u persoonlijk en samen met degene waarvan u toegang tot het dossier wilt krijgen, in bij de centrale receptie in het ziekenhuis. Beiden moet u zich kunnen identificeren aan de hand van een geldig identiteitsbewijs.

Kinderen

Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen zelf geen toegang krijgen tot Mijn Antonius. Bent u ouder met ouderlijk gezag, dan kunt u na ondertekening van een machtiging en identificatie in het ziekenhuis, via Mijn Antonius toegang krijgen tot het medisch dossier van uw kind. Lees hier hoe.

Vanaf 12 jaar hebben kinderen zelf de mogelijkheid om toegang tot Mijn Antonius aan te vragen. Lees hier hoe.