Agenda-overzicht

Symposium Jong voor Oud 2023

Kom naar de talkshow Opééns, gepresenteerd door Elles de Bruin

Voeg toe aan agenda

Opeens breek je een heup. En dan? Op woensdag 29 november vindt het jaarlijkse Jong voor Oud symposium plaats. Het symposium heeft dit jaar een geheel nieuwe invulling. In het hart van de ouderenzorg, bij AxionContinu, organiseren we de talkshow Opééns, gepresenteerd door Elles de Bruin. 

De gevolgen van een gebroken heup zijn voor kwetsbare ouderen ingrijpend. De behandeling en revalidatie vragen veel. Hoe zorgen we dat kwetsbare ouderen met een gebroken heup de zorg krijgen die bij ze past? In de talkshow Opééns spreekt Elles de Bruin met patiënten, familie en (jonge) dokters over de impact van een gebroken heup en hoe patiënten, naasten en dokters samen kunnen zorgen voor de best passende zorg, nu en in de toekomst. 

Wil je erbij zijn? Meld je hierboven aan voor de talkshow. Let op: er is maar beperkt plek!

Programma Jong voor Oud 2023

10:30 - 11:30 uur: Geriatrische Spelen, exclusief voor bewoners van Domstate. 
Fysiotherapeuten en student-onderzoekers organiseren de Geriatrische Spelen voor bewoners om te laten zien dat bewegen niet alleen belangrijk is, maar ook leuk én voor alle leeftijden.

17:00 – 18:00 uur: Talkshow Opééns
Elles de Bruin gaat in gesprek met Thomas Nijdam en Puck van der Vet, beiden promoveren op dinsdag 28 november op een thema binnen de traumageriarie. Ook traumachirurg Detlef van der Velde is een van de gasten en een patiënt die op dit moment revalideert na een gebroken heup.

18:00 – 19:00 uur: Ontmoet elkaar tijdens de borrel en ga in gesprek over de toekomstige zorg voor kwetsbare ouderen met een gebroken heup. Met muziek van Pleasant Groove.          

Meer over de beste zorg voor kwetsbare ouderen met een gebroken heup vind je op de website van het Centrum voor Traumageriatrie.

Symposium Jong voor Oud 2023
Terug naar boven