Agenda-overzicht

Workshop Look Good Feel Better

Over uiterlijke verzorging voor mensen met kanker

Voeg toe aan agenda

Look Good Feel Better organiseert workshops over uiterlijke verzorging, bestemd voor mensen met kanker. Tijdens de workshop krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid.

Door kanker kan uw uiterlijk veranderen. Soms komt dit door de ziekte zelf, soms door de behandeling. Veelgehoorde vragen en klachten zijn: mijn huid is schilferig en droog, hoe kan ik dit het beste behandelen? Door chemotherapie is mijn haar broos en dun geworden, wat kan ik hieraan doen? Hoe krijg ik meer uitdrukking op mijn gezicht, nu ik geen wenkbrauwen meer heb?

Workshop

De ervaring leert dat een goed verzorgd uiterlijk ook een beter gevoel geeft. Tijdens de workshop krijgt u eenvoudige tips en adviezen over de verzorging van uw huid. U gaat zelf aan de slag met huidverzorgingsproducten die speciaal voor deze workshop beschikbaar zijn gesteld. Na de workshop ontvangt u een voor u samengesteld ‘productentasje’ en een stap-voor-stapinstructieboekje. De workshop wordt begeleid door een ervaren schoonheidsspecialist. Daarnaast zijn een haarwerker en een aantal (getrainde) vrijwilligers aanwezig.

De workshop is productneutraal. Dat betekent: niet gebonden aan bepaalde merken verzorgingsproducten. Verder kunt u de workshop zonder bezwaar volgen naast uw medische behandeling.

Voor wie?

De workshop is bestemd voor mensen met kanker, tijdens of (kort) na hun behandeling. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom; voor beiden zijn de verzorging van gezicht, lichaam, handen en nagels van belang. Het make-upgedeelte is een keuze-onderdeel.

Aanmelden en meer informatie

U bepaalt zelf wanneer u deelneemt; dat kan voor, tijdens of een halfjaar na uw behandeling zijn. Het is mogelijk om alle workshops te volgen, of als u dat liever heeft één.

Meer informatie over de workshop vindt u op deze webpagina. Meer informatie over Stichting Look Good Feel Better vindt u op de website van de stichting.  

Terug naar boven