Digitaal contact met het St. Antonius

ZorgDomein

Om zorgtrajecten efficiënt te laten verlopen en het verwijsproces te ondersteunen, werkt het St. Antonius Ziekenhuis met de digitale verwijs- en aanvraagapplicatie ZorgDomein.

Met ZorgDomein kunt u uw patiënt aanmelden en de verwijsbrief digitaal versturen. Deze wordt gekoppeld aan het Elektronisch Patiënten Dossier van de patiënt voordat hij of zij bij de specialist in het St. Antonius Ziekenhuis komt. Samen met uw patiënt kunt u snel zien welke behandelingen ons ziekenhuis biedt en wat de openingstijden van de poliklinieken zijn.

Ook de informatie-uitwisseling tussen u als huisarts en de medisch specialist loopt via ZorgDomein. Er zijn werkafspraken gemaakt over het traject in het ziekenhuis, de criteria waar de patiënt aan moet voldoen, welke voorbereiding voor het eerste bezoek nodig is en welke onderzoeken u als huisarts aanvraagt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor het verwijzen via ZorgDomein? Kijk dan op www.zorgdomein.nl. Heeft u opmerkingen of vragen over ZorgDomein in relatie tot het St. Antonius Ziekenhuis, dan kunt u een e-mailbericht sturen naar huisarts@antoniusziekenhuis.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

 

Terug naar boven