Het Buddyhuis

Buddy-Cirkel

Ervaringen delen en elkaar ondersteunen

buddyhuis cirkel

Lukt het niet om na uw behandelingen tegen kanker de draad weer op te pakken? Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken van ervaringsgelijken? Via het Buddyhuis kunt u terecht bij een Buddy-Cirkel. In een groepje van maximaal 8 deelnemers delen we ervaringen en kijken we wat er nodig is om weer in uw kracht te komen. 

Wat is er allemaal gebeurd sinds de diagnose, hoe wilt u vanaf hier verder, wat is daarvoor nodig en hoe kunt u dat aanpakken op een manier die helemaal bij u past? Tijdens de bijeenkomsten krijgt u begeleiding en bespreken we wat u geholpen heeft. We doen oefeningen die u helpen voelen wat er in u leeft. Zo ontstaat als vanzelf een bron van tools die u verder kunnen helpen. Wat we niet doen, is elkaar redden, iets 'fixen' of oplossingen aandragen. Zo kan iedereen haar eigen (veer)kracht ontdekken en manieren vinden om haar plek in het leven weer te vinden. 

Voor meer informatie of om u aan te melden voor de Buddy-Cirkel kunt u contact opnemen via buddyhuis@antoniusziekenhuis.nl

Terug naar boven