Specialismen & behandelcentra

Mannenzorg

Binnen de afdeling Urologie in het St. Antonius Ziekenhuis is mannenzorg een van de specialisaties. St. Antonius Mannenzorg is er voor mannen die problemen met seksualiteit ervaren. De medische term hiervoor is andrologie.

Wij richten ons op het voorkomen en behandelen van klachten en het opsporen van risicofactoren voor andere aandoeningen zoals hart- en vaatziekten. Deze hangen vaak samen met een erectiestoornis en andere urologische aandoeningen. Om u deskundig en efficiënt te kunnen helpen maken we gebruik van moderne onderzoeks- en behandelmethoden.

Brede expertise
Onze expertise is breed; van erectieproblemen en -stoornissen tot het behandelen van de ziekte van Peyronie (kromme penis) tot seksuele en hormonale problemen.

Persoonlijke aandacht
Wij bespreken uw klacht(en) in een rustige setting met voldoende tijd. Voor het eerst consult plannen wij 40 minuten in. Een vervolgafspraak zal circa 20 minuten duren.

Proces polikliniek Mannenzorg
Tijdens uw eerste bezoek aan onze polikliniek Mannenzorg besteedt de gespecialiseerd verpleegkundig specialist of uroloog uitgebreid aandacht aan uw klacht. Zij geven u uitleg over de mogelijke oorzaak van uw klachten en bespreken de behandelmogelijkheden met u. De vervolgafspraken zijn bij Mw. J.P. Verkerk-Geelhoed (verpleegkundig specialis) of dr. J.J.H. Beck (uroloog) afhankelijk van de klachten en behandeling. 

Aandachtsgebieden

  • Kromme penis / ziekte van Peyronie
  • Erectieproblemen en erectiestoornissen 
  • Laag testosteron (hypogonadisme)
  • Pijn aan scrotum/scrotalgie
  • Seksuele problemen 
  • Vruchtbaarheidsproblemen bij mannen, samenwerking met het St. Antonius Vruchtbaarheidscentrum.
Terug naar boven