Specialismen & behandelcentra

Vruchtbaarheidscentrum

Als zwanger worden niet vanzelfsprekend is

Als je zwanger probeert te worden, dan hoop je dat dit snel en zonder problemen gebeurt. Wanneer een zwangerschap op zich laat wachten, kan de huisarts je doorverwijzen naar het ziekenhuis.

Bij het Vruchtbaarheidscentrum in het St. Antonius Ziekenhuis kunt u terecht voor uitgebreid onderzoek naar de reden voor het uitblijven van een zwangerschap en voor behandeling.

Het Vruchtbaarheidscentrum in het St. Antonius Ziekenhuis

We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van vruchtbaarheid en vruchtbaarheidsproblemen  en behandelen ruim 700 paren per jaar. We passen bij vruchtbaarheidsproblemen verschillende behandelingen toe, zoals ovulatie-inductie, IUI, IVF en ICSI.

Multidisciplinair team

Het team bestaat uit gynaecologen die gespecialiseerd zijn in de voortplantingsgeneeskunde, ervaren fertiliteitsartsen, fertiliteitassistentes, een psycholoog, een seksuoloog en een androloog (iemand die gespecialiseerd is in mannenzorg).

Snel terecht

U kunt bij ons snel terecht voor een eerste afspraak en voor onderzoek. Er zijn geen wachttijden voor een eventuele vervolgbehandeling. De poli is 7 dagen per week open voor behandelingen, dus ook in het weekend. Op dinsdag kunt u ook ’s avonds terecht voor een poliafspraak.

De eerste afspraak

Voor de eerste afspraak krijgt u een vragenlijst toegestuurd, die je ingevuld meeneemt.  We raden (echt)paren aan om samen te komen.  Tijdens het eerste gesprek bespreken we onder andere welke onderzoeken eventueel nodig zijn. Dit verschilt per patiënt.

Persoonlijk en betrokken

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarom is een van onze specialisten uw vaste aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Een behandelplan stellen wij samen met u op maat samen.

Bereikbaarheid Vruchtbaarheidscentrum

Maandag t/m vrijdag

Van 8.00 tot 16.30 uur via telefoonnummer 088 - 320 62 50.

Zaterdag, zondag en feestdagen

Van 10.00 tot 11.30 uur via telefoonnummer 088 - 320 62 50. Alleen voor spoedoverleg of een afspraak die binnen 2 dagen dient plaats te vinden. Voor alle andere vragen of afspraken graag op werkdagen contact opnemen. 

Meer weten?

Terug naar boven