13 juli 2022

Effecten van de pandemie in ons ziekenhuis

Inhaalzorg vordert, drukte blijft

op de spoedeisende hulp

In ons ziekenhuis ervaren we nog dagelijks de effecten van de pandemie. Dat merkt u als patiënt mogelijk ook en daarom vinden we het belangrijk u hierover te informeren.

Klik hier om het hele bericht te lezen.

Hierin leest u bijvoorbeeld dat we vorderingen hebben gemaakt met inhaalzorg, maar dat het nog steeds druk is in het ziekenhuis en dat nog veel patiënten wachten.

Wat verder belangrijk blijft:
Heeft u vragen of maakt u zich zorgen? Neem contact op met uw zorgverlener. Doe dat bij voorkeur via Mijn Antonius, om telefonische drukte op de poli’s te vermijden.

Wij blijven u informeren over de situatie in het ziekenhuis. Tijdens de pandemie deden we dat via een e-mailbericht naar een grote groep patiënten. Nu houden we u op de hoogte via onze website en onze digitale nieuwsbrief voor patiënten. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Klik dan hier.