Nieuwsoverzicht

10-jarig bestaan St. Antonius MS Centrum

Op zaterdag 14 december vierde het St. Antonius MS Centrum haar 10-jarig bestaan in het St. Antonius Ziekenhuis op locatie Utrecht.

Voor dit feestelijke moment hebben wij die dag een speciaal programma samengesteld voor mensen met MS en hun partners. De aanwezigen konden die dag uit meerdere interactieve sessies op het gebied van MS kiezen. De sessies varieerden van een dansworkshop, ‘train the brain’-sessie, een interactieve sessie fysiotherapie, het werk van een MS-verpleegkundige tot een sessie over MS en medicatie. Er ontstonden mooie verbindingen waarbij deelnemers persoonlijk ervaringen uitwisselden en zelfs vervolgafspraken maakten.

Afscheid Marianne Eskes

marianne_eskes
Tijdens deze lustrumbijeenkomst stonden we ook kort stil bij het naderende pensioen van MS-verpleegkundige Marianne Eskes. Marianne heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor mensen met MS en is voor veel mensen dan ook een vertrouwd gezicht binnen het MS Centrum.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om deze lustrumbijeenkomst bij te wonen, dan kunt u op de volgende momenten nog afscheid van haar nemen:

  • Maandag 13 januari 2020 tussen 10.00 en 15.00 uur op poli Neurologie locatie Utrecht, route 26
  • Dinsdag 14 januari 2020 tussen 10.00 en 15.00 uur op haar spreekkamer locatie Nieuwegein (rood, 2e etage)
Terug naar boven