Nieuwsoverzicht

Careyn opent revalidatieafdeling in St. Antonius Woerden

locatie-woerden-6449

Op vrijdag 16 juli is de nieuwe revalidatieafdeling van Careyn in het St. Antonius locatie Woerden officieel geopend door wethouder Tymon de Weger. We heten Careyn en alle revalidatiepatiënten van harte welkom in Woerden!

Careyn speelt met deze nieuwe afdeling in op de toenemende vraag naar geriatrische revalidatie in de regio. Bovendien versterkt het de samenwerking tussen Careyn en het St. Antonius en helpt het om de doorstroom vanuit het ziekenhuis te versnellen. Al langer werken zorginstellingen in de regio samen om de zorg, met name voor kwetsbare ouderen, te verbeteren. Dit initiatief is een van de tastbare resultaten van die samenwerking.

Zorgaanbod locatie Woerden

Luc Demoulin, voorzitter Raad van Bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis: “Met de komst van de revalidatieafdeling van Careyn binnen de muren van onze locatie in Woerden versterken we het zorgaanbod op deze locatie. Zorgaanbieders Daan Theeuwes Centrum en Sint Maartenskliniek zijn hier reeds gevestigd. Als ook het Zorgpension, een initiatief dat Fundis samen met het St. Antonius ontwikkelde en waar mensen na een ziekte of operatie kunnen herstellen. De revalidatieafdeling van Careyn is hier een mooie aanvulling op.”

Uiteraard kunnen patiënten van het St. Antonius in Woerden ook terecht voor polibezoeken van vrijwel alle specialismen, staaroperaties en onderzoeken als echo-, röntgen-, MRI-CT-scans en scopie-onderzoek. Hetzelfde geldt voor functieonderzoeken (zoals ECG, fietstest), bloedprikken, gipsen en de St. Antonius Apotheek. Ook St. Antonius Slaapgeneeskunde en het St. Antonius Spatadercentrum zijn op deze locatie gevestigd. 

Lees meer over de nieuwe revalidatieafdeling op de website van Careyn

De huis- eetkamer van de revalidatieafdeling.
Terug naar boven