Nieuwsoverzicht

Nieuw lid Raad van Bestuur St. Antonius: Monique Valentijn

Nieuw lid Raad van Bestuur St. Antonius: Monique Valentijn

Vanaf 1 november komt Monique Valentijn de Raad van Bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis versterken. Samen met Luc Demoulin (voorzitter) en Dirk de Kruif vormt zij de nieuwe Raad van Bestuur.

Monique Valentijn (42) is van huis uit internist met als aandachtsgebied ouderengeneeskunde. Ze werkte de afgelopen vier jaar onder andere als directeur Specialistische Zorg bij Cordaan, een grote zorgaanbieder in Amsterdam. Haar voornaamste opdracht hierbij is het organiseren van de zorg in gelijkwaardige multidisciplinaire teams rondom de patiënt.

Vanuit haar persoonlijke ervaring in het verleden als leerling-verpleegkundige is zij momenteel betrokken bij het stimuleren van verpleegkundig leiderschap via innovatieve zorgconcepten, zoals de Wijkkliniek. Monique heeft daarnaast een passie voor digitale transformatie.

Huibert Pols, voorzitter Raad van Toezicht: ‘’We hebben met Monique, met een groot hart voor de gezondheidszorg, een inspirerend en benaderbaar leider in huis gehaald. Zij is vernieuwingsgericht en kan zorgen voor nog meer verbinding die nodig blijft in deze intensieve coronaperiode. Wij zien uit naar haar komst en hebben met deze driehoofdige Raad van Bestuur veel vertrouwen in de toekomst.’’

Terug naar boven