Nieuwsoverzicht

Toegang tot Mijn Antonius met uw mobiele telefoon

mobiele_telefoon

Steeds meer patiënten maken gebruik van het patiëntportaal Mijn Antonius om zelf vanuit huis hun eigen zorg regelen. Dit kan op uw laptop/pc via de website, maar wist u dat dit ook met een app op uw mobiele telefoon kan?

Mijn Antonius via uw mobiel

Maakt u al gebruik van Mijn Antonius? Dan kunt u ook via uw mobiel in Mijn Antonius. Hiervoor downloadt u de app MyChart uit de appstore(externe link) / Google play(externe link) op uw telefoon. U logt met deze beveiligde app in zoals u dat ook uw laptop/pc doet en u kunt via de app vrijwel dezelfde zaken regelen als wanneer u met uw laptop/pc inlogt.

Wat kunt u in Mijn Antonius doen

Met Mijn Antonius kunt u vanuit huis uw medisch dossier inzien en eenvoudig uw eigen zorg regelen op een moment dat het u uitkomt.

Zo vindt u er onder meer een overzicht van uw afspraken en uw behandelteam en kunt u uw onderzoeksuitslagen inzien. Ook kunt u op een veilige manier een bericht sturen aan uw zorgverlener(s).  Daarnaast maakt Mijn Antonius het voor u mogelijk dat u minder vaak hoeft te bellen of naar het ziekenhuis hoeft te komen. In deze tijd is het nodig om soms meer zorg op afstand te verlenen. Mijn Antonius helpt om onze zorg op afstand voor u toegankelijker te maken. Uw medische informatie in Mijn Antonius kan u helpen om u voor te bereiden op uw telefonische afspraak of videoafspraak met uw arts. Ook kunnen we u gemakkelijker uitnodigen voor een digitale voorlichtingsbijeenkomst (webinar).

Wilt u ook gebruik maken van uw eigen Mijn Antonius-portaal?

Dat kan heel eenvoudig. Voor al onze patiënten staat online een persoonlijk, beveiligd Mijn Antonius-portaal klaar. U hoeft alleen toegang aan te vragen met behulp van een activeringscode. Deze kunt u aanvragen aan de balie in het ziekenhuis, u kunt de activeringscode uit uw afspraakbevestigingsbrief gebruiken of u vraagt online een activeringscode(externe link) aan. Daarna kunt u met deze code online de toegang tot uw eigen portaal activeren.

Toegang tot uw Mijn Antonius-portaal activeren(externe link)

Let op: voor volledige toegang tot alle functionaliteiten van Mijn Antonius is het nodig dat wij u eerst in het ziekenhuis identificeren. Dat kan bij de balie tijdens uw eerstvolgende bezoek.

Meer informatie

Lees verder over wat u kunt in Mijn Antonius en hoe u toegang krijgt tot uw portaal of bekijk ons filmpje op Youtube(externe link).

Terug naar boven