Vraag & antwoord Mijn Antonius

Afspraak maken of vragenlijst invullen in Mijn Antonius

Veelgestelde vragen

U kunt zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week online een afspraak maken via Mijn Antonius voor de meeste specialismen. Op antoniusziekenhuis.nl vindt u een overzicht bij welke specialismen u online een afspraak kunt maken, wijzigen of annuleren.

In Mijn Antonius worden alleen de specialismen getoond, waarvoor u online een afspraak kunt maken. 

Heeft u uw afspraak afgezegd, maar verslechtert uw gezondheidstoestand of heeft u twijfels of vragen? Neem dan altijd contact op met de poli

Ja, dat is mogelijk. U kunt hierom vragen bij de polikliniek. 

Lees hier meer over een videoafspraak in het St. Antonius. 

Als uw afspraak is ingepland dan ontvangt u een e-mail dat er een bericht voor u klaar staat in Mijn Antonius. Daar kunt u alle afspraakgegevens vinden.

In Mijn Antonius vindt u een overzicht van alle afspraken. Alleen afspraken voor 13 oktober 2017 zijn niet zichtbaar.

Helaas kunt u niet voor alle specialismen via Mijn Antonius zelf online een afspraak maken. Bij ‘Afspraak maken’ vindt u een overzicht van de specialismen waarbij u een online afspraak kunt maken en bij welke specialismen u alleen telefonisch een afspraak kunt maken. Een medewerker van het St. Antonius Ziekenhuis doet dit daarom voor u. Voor vervolgafspraken geldt dat u de afspraak alleen zelf kunt inplannen indien uw behandelaar de gegevens voor een afspraak voor u heeft klaargezet in Mijn Antonius.

Momenteel is het nog niet mogelijk voor alle specialismen om online een afspraak te maken. Als het specialisme waarvoor u een afspraak wilt maken niet in Mijn Antonius staat, dan kunt u de betreffende poli bellen voor een afspraak.

Als u zelf online een afspraak inplant dan kunt u kiezen op welke locatie u een afspraak wilt maken. U ziet in het overzicht op welke locatie u voor die specifieke afspraak terecht kunt. Ook telefonisch kunt u aangeven naar welke locatie uw voorkeur uitgaat. Dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Als u zelf een afspraak inplant dan kunt u kiezen bij welke arts u een afspraak wilt maken. Indien u een controle afspraak wilt maken dan wordt u verzocht deze bij uw eigen behandelaar in te plannen.

Online en telefonisch kunt u tot uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak verplaatsen of afzeggen.

Voor de meeste specialismen kunt u pas 8, 12 of 16 weken van tevoren een afspraak maken. De medewerkers van het betreffende specialisme kunnen u uitleggen hoeveel weken van tevoren u het beste uw controle of vervolgafspraak kunt maken. Dit verschilt per specialisme.

Ja, uw afspraakgegevens staan in Mijn Antonius. U ziet op welke locatie u verwacht wordt, naar welke poli u moet of welke route u moet volgen. Ook staan de datum, tijd en zorgverlener vermeld. Informatie over wat u moet meenemen naar uw afspraak ter voorbereiding op uw bezoek kunt u vinden op de website.

Als u de vragenlijst niet kunt zien via Mijn Antonius, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende poli. Zij kunnen voor u controleren of de vragenlijst is klaargezet.

Vragen? 

avatar_op_wit-hand_links_1_1.jpg

Neem dan contact op met de Mijn Antonius Helpdesk: 

Terug naar boven