Vraag & antwoord Mijn Antonius

Medicatie en allergieën inzien en wijzigen in Mijn Antonius

Veelgestelde vragen

U kunt zelf in Mijn Antonius medicijnen of allergieën toevoegen als het overzicht niet volledig is. De medicijnen of allergieën die u zelf toevoegt of wijzigt, worden eerst beoordeeld door uw eigen zorgverlener voordat de wijzigingen definitief worden doorgevoerd in uw dossier. In de meeste gevallen zal uw zorgverlener dit bij uw eerstvolgende bezoek aan het ziekenhuis aanpassen.

Als het overzicht met medicijnen of met allergieën niet klopt of niet volledig is, dan kunt u dit zelf aanpassen in Mijn Antonius.

De medicijnen of allergieën die u zelf toevoegt of wijzigt, worden eerst beoordeeld door uw eigen zorgverlener voordat de wijzigingen definitief worden doorgevoerd in uw dossier. In de meeste gevallen zal uw zorgverlener dit bij uw eerstvolgende bezoek aan het ziekenhuis doen.

Dat klopt. De medicijnen of allergieën die u zelf wijzigt of toevoegt, worden eerst beoordeeld door uw eigen zorgverlener voordat de wijzigingen definitief worden doorgevoerd in uw dossier. In de meeste gevallen zal uw zorgverlener dit bij uw eerstvolgende bezoek aan het ziekenhuis aanpassen.

U kunt een herhaalrecept aanvragen voor medicijnen die door een zorgverlener in het ziekenhuis zijn voorgeschreven. Als de medicatie door uw huisarts is voorgeschreven, dan neemt  u contact op met uw huisarts voor een herhaalrecept.

U kunt alleen een herhaalrecept aanvragen voor medicatie die door een zorgverlener in het ziekenhuis is voorgeschreven. Indien de medicatie door uw huisarts is voorgeschreven, dan neemt u contact op met uw huisarts voor een herhaalrecept.

Uw zorgverlener beoordeelt binnen 5 werkdagen uw aanvraag. Na goedkeuring ontvangt u een bericht via Mijn Antonius. 2 werkdagen na ontvangst van het bericht kunt u uw medicatie ophalen bij uw apotheek.

Bij het aanvragen van het herhaalrecept kunt u zelf aangeven bij welke apotheek u de medicatie wilt ophalen.

Als u bent ingelogd in Mijn Antonius dan kunt u onder de menu-optie ‘Dossier’ een overzicht vinden van uw medicatie die in het ziekenhuis bekend is.

Mijn Antonius is een portaal dat specifiek door patiënten gebruikt kan worden. Uw apotheek kan dus niet via Mijn Antonius toegang krijgen tot uw dossier.

Vragen?

avatar_op_wit-hand_links_1_1.jpg

Neem dan contact op met de Mijn Antonius Helpdesk: