Zo gebruikt u Mijn Antonius

Wegwijs in Mijn Antonius

Zo vindt u uw weg in Mijn Antonius

Als u inlogt in Mijn Antonius, komt u terecht op de Mijn Antonius-homepage. 

Homepage Mijn Antonius met het menu

 

Tijdlijn

U vindt midden op de homepage een tijdlijn (zie het rode kader in de afbeelding hierboven). Hierin staan uw meest actuele berichten en afspraken op een rij. Het nieuwste bericht staat boven in de tijdlijn. Als u gemachtigd bent voor bijvoorbeeld uw kind(eren), dan ziet u ook die afspraken in de tijdlijn terug.

Menu

Linksboven in beeld, vindt u de knop ‘Menu’ (rood omcirkeld op de afbeelding hierboven). In het menu ziet u alles wat er mogelijk is in Mijn Antonius overzichtelijk onder elkaar. U kunt naar beneden scrollen om de knoppen uit het menu te bekijken. U kunt ook een zoekterm in het zoekveld bovenaan het menu typen; zo vindt u gemakkelijk wat u nodig heeft.

Zo kunt u zelf informatie bekijken en veel dingen in Mijn Antonius zelf regelen. Bijvoorbeeld online een afspraak maken, een vraag stellen aan uw zorgverlener, uw onderzoeksuitslagen bekijken en uw persoonlijke gegevens ( bijv. uw adres) huisarts en apotheek wijzigen.

Knoppenbalk (snelkoppelingen)

Bovenaan de pagina staan een aantal knoppen waarmee u snel naar veelgebruikte onderdelen in Mijn Antonius gaat, zogenoemde ‘snelkoppelingen’. Deze knoppen kunt u naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u snel naar de onderdelen in Mijn Antonius die voor u belangrijk zijn. U past de knoppen als volgt aan:

  • U klikt linksboven in beeld op ‘Menu’ (rood omcirkeld op de afbeelding hierboven) en klikt vervolgens op ‘Snelkoppelingen wijzigen’ kunt deze voorkeuren wijzigen in het menu Snelkoppelingen of door op uw foto te gaan staan. OF
  • U klikt rechtsboven in beeld op uw foto (blauw omcirkeld op de afbeelding hierboven) en klikt vervolgens op ‘Uw snelkoppelingen wijzigen’. 

Klik op logo 

Wanneer u boven aan de pagina op het St. Antonius Ziekenhuis-logo klikt, komt u weer terug op de homepage van Mijn Antonius.

Terug naar boven