Specialisme

Wachttijden St. Antonius Geboortezorg

Wachttijden in tijden van Corona

Nu het aantal coronapatiënten afneemt, kunnen we onze zorg langzaamaan weer oppakken. Helaas kunnen we nog niet iedereen meteen helpen. Waar mogelijk verloopt de afspraak via een teleconsult of video-afspraak (beeldbellen). Alleen als het noodzakelijk is, vragen we patiënten naar het ziekenhuis te komen. Ons belangrijkste uitgangspunt is het bieden van veilige zorg (voldoende afstand, geen volle wachtkamers etc.). Dit heeft ook effect op de wachttijden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Voor spoed kunt u in elk geval altijd bij ons terecht. Als u vragen heeft of u maakt zich zorgen, neem dan contact op met onze poli.

Wachttijden Geboortezorg

Ons team staat graag voor jou klaar. Wij hebben voor onze zorg rondom zwangerschap en geboorte geen wachttijden. Onder wachttijden polikliniek wordt verstaan 'het aantal weken tussen het moment dat je een afspraak maakt voor een polikliniekbezoek tot het moment dat je terechtkunt'.

Polikliniek Actuele wachttijd in weken
Consult met arts in ziekenhuis Nieuwegein
Consult met arts in ziekenhuis Utrecht
Consult met arts op locatie Woerden
Consult met arts op polikliniek Mijdrecht
De wachttijden worden maandelijks geactualiseerd. Laatst bijgewerkt op: 08-09-2020.

Intakegesprek

Wanneer je zwanger bent en een eerste afspraak met de gynaecologen wilt, dan kun je een afspraak met ons maken. Je kunt dan, afhankelijk van hoelang je zwanger bent, binnen een week bij ons terecht. Je kunt een afspraak maken voor een intakegesprek met een gynaecoloog van St. Antonius Geboortezorg. Wij zullen je telefonisch alvast een paar vragen stellen.

Vervolgafspraak

De wachttijden voor vervolgafspraken zijn afhankelijk van jouw wensen. Als je graag door een specifieke gynaecoloog of op een specifieke locatie (Nieuwegein, Utrecht of Woerden) geholpen wilt worden dan kunnen de wachttijden wellicht iets langer zijn. We kijken samen met jou welke locatie en welk tijdstip je het beste uitkomt. Controleafspraken bij de gynaecoloog kun je telefonisch maken.

Echo

Tijdens je zwangerschap worden ook diverse echoscopische onderzoeken gedaan. De wachttijd voor een echoscopisch onderzoek is afhankelijk van jouw zwangerschapsduur. Zo mogelijk wordt de echo ingepland in combinatie met een controleafspraak.

Spoed

Ben je onder begeleiding van je eigen verloskundige en vindt de verloskundige het noodzakelijk dat je voor een (spoed)consult naar St. Antonius Geboortezorg gaat? Ook dan kun je direct bij ons terecht via T 088 320 6411. Mocht de situatie daarom vragen dan zijn wij er 24/7 voor jou.