Jong voor oud

Traineeship traumageriatrie

Steeds meer mensen hebben zorg nodig en steeds minder mensen willen in de (ouderen)zorg werken. Wij doen er alles aan om jonge zorgverleners te laten zien hoe veelzijdig en betekenisvol het werken met en voor ouderen is. Daarom hebben we het traineeship traumageriatrie opgezet, samen met AxionContinu, ZorgSpectrum, het Brigham and Women’s Hospital in Boston (VS) en MedicMatch.

Het traineeship traumageriatrie verbindt ouderengeneeskunde, heelkunde en wetenschappelijk onderzoek met elkaar. Het doel is om de verschillende aspecten van de traumageriatrie te leren kennen en zo te ontdekken waar je heen wilt als jonge professional. Tijdens het traineeship is ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van management en innovatie.

Inmiddels zijn vier jonge dokters als traumatrainees aan het werk. Het traineeship bestaat uit drie blokken van acht maanden waarin zij ervaring opdoen op de afdeling traumageriatrie van het St. Antonius Ziekenhuis en bij de geriatrische revalidatiecentra van AxionContinu of ZorgSpectrum. Daarna doen ze onderzoek in Boston.   

Volg onze traumatrainees op Instagram (trauma.antonius)! 

Traumatrainees
Terug naar boven