Contact & afspraak

Overige vragen

Wij registreren een deel van de gevonden voorwerpen op de landelijke site van iLost. Hier kunt u zien of wij uw veloren bezit gevonden hebben. Staat uw voorwerp niet op iLost? Bel dan naar de Beveiliging.

  • Beveiliging locatie Nieuwegein, T 088 320 97 50
  • Beveiliging locatie Utrecht,  T 088 320 90 01

>> Naar iLost

Wij wijzen u er op dat iLost geen site van het St. Antonius Ziekenhuis zelf is, maar een landelijke site voor gevonden voorwerpen. Het invullen van uw gegevens op iLost.co en de verdere opvolging daarvan valt dan ook buiten de verantwoordelijkheid van het St. Antonius Ziekenhuis.

Op deze pagina leest u meer over onze postadressen.

Op sommige afdelingen in het ziekenhuis is het om medische en/of hygiënische redenen niet toegestaan om bloemen of planten op de patiëntkamer te hebben. Informeer daarom altijd eerst even bij de betreffende afdeling of het mag.

Ja. Op feestdagen gelden er gewijzigde openingstijden in ons ziekenhuis en zijn poliklinieken gesloten. In 2022 geldt dit voor de volgende data.

Ga voor meer informatie over Mijn Antonius en hoe u ons patIëntenportaal gebruikt naar onze pagina over Mijn Antonius of neem contact op met de Helpdesk Mijn Antonius, via mijnantonius@antoniusziekenhuis.nl of bel 088 320 81 00 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 12.00 en van 13.00 - 15.30 uur).

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail.

Telefoon

T 088 320 30 00

E-mail

info@antoniusziekenhuis.nl

Dit is het algemene e-mailadres van ons ziekenhuis. Wij verzoeken u geen medische vragen naar dit e-mailadres te sturen voor uw privacy. E-mail is namelijk onvoldoende beveiligd om medische vragen te sturen. Heeft een u medische vraag? Neemt u dan telefonisch contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent. U kunt ook online een medische vraag stellen via uw beveiligde patiëntportaal Mijn Antonius.

Terug naar boven