St. Antonius Polikliniek Utrecht Overvecht

Polikliniek Utrecht Overvecht

Contact

Bezoekadres

Neckardreef 6
3562 CN Utrecht

Postadres

Postbus 2500
3430 EM Nieuwegein
U vindt de polikliniek binnen in het pand 'Nieuw Tamarinde' in de Utrechtse wijk Overvecht. Bij binnenkomst in het pand volgt u de bordjes 'St. Antonius' naar onze polikliniek op de begane grond. Na verwijzing door uw huisarts kunt u hier op afspraak terecht voor een polibezoek bij een van onze specialisten.

Belangrijke mededelingen

 • Deze locatie is sinds 15 juni weer geopend. Ook is deze poli sinds die datum weer geopend voor bloedprikken en urine inleveren. Dit kan op maandag t/m vrijdag van 08.00 - 13.00 uur.

 • Radiologisch onderzoek en echografie is tot nader order nog niet mogelijk op deze locatie. Kijk op de webpagina radiologisch onderzoek op welke van onze locaties  radiologisch onderzoek wel mogelijk is.

 • Patiënten, bezoekers en medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis worden vanaf vrijdag 2 oktober dringend geadviseerd in het ziekenhuis een mond-neusmasker te dragen. Dat geldt ook voor mensen die geen klachten hebben. Op sommige plekken geldt een mond-neusmaskerplicht, zoals in alle wachtruimtes van onze poliklinieken en onderzoekafdelingen (o.a. Radiologie, Bloedafname, Endoscopie, SEH). 

Meer informatie

--------------------------------

U kunt hier dezelfde kwaliteit verwachten als in een van onze ziekenhuislocaties, want bij de polikliniek werken dezelfde specialisten.

Verder is het kleinschaliger dan een ziekenhuis, dus:

 • bent u er snel aan de beurt;
 • is het een prettige en rustige omgeving voor een polibezoek.

Route en parkeren

Voorzieningen

 • Voorzieningen voor mindervaliden

  Onze polikliniek in Utrecht Overvecht bevindt zich in het pand Nieuw Tamarinde dat goed toegankelijk is als u slecht ter been bent, in een rolstoel zit of anderszins minder mobiel of minder valide bent.

  Entree

  Het terrein bij de ingang van het pand biedt voldoende ruimte om u bij de ingang af te laten zetten en op te halen. De entree is ruim genoeg om met een rolstoel of scootmobiel naar binnen te kunnen.

  Gehandicaptenparkeerplaatsen

  Komt u zelf met de auto en heeft u een gehandicaptenkaart? Dan kunt u vlakbij de ingang gratis parkeren op de speciale invalidenparkeervakken. Let er wel op dat uw kaart duidelijk zichtbaar voor het raam ligt.

  Indeling polikliniek

  Onze polikliniek in Utrecht Overvecht bevindt zich op de begane grond van het pand Nieuw Tamarinde, waar nog meer zorggerelateerde organisaties gevestigd zijn. Vanaf de hoofdingang volgt u de bordjes 'St. Antonius' naar onze polikliniek. Bij de centrale balie kunt u zich melden en de aangrenzende ruime wachtruimte biedt voldoende zitgelegenheid.

  Taxi bestellen

  Onze polimedewerkers helpen u graag bij het bestellen van een taxi.

  Invalidentoiletten

  De polikliniek beschikt ook over een invalidentoilet.

  Hulphond

  Heeft u een hulphond? Dan is uw hond ook van harte welkom in onze polikliniek in Houten. Andere (huis)dieren zijn helaas niet toegestaan. Wij vragen u wel om uw hulphond aan te lijnen zodra u binnenkomt. Om te voorkomen dat u onnodig wordt aangesproken, vragen wij u zich te melden bij de receptie en uw hond een dekje/tuigje aan te trekken met het logo van uw hulphondorganisatie; zo kan iedereen zien dat uw hond een hulphond is.
  Bij het maken van een poliklinische afspraak, kunt u alvast aangeven dat u uw hulphond wilt meenemen.