Locatie Woerden

Met de auto naar St. Antonius Woerden

• Vanaf de A12 neemt u afslag 14 naar de N204 richting Linschoten/Woerden.
  • Bij de verkeerslichten aan het einde van de afslag houdt u rechts aan (Woerden).
  • Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor.
  • Op de rotonde neemt u de 2e afslag naar de Middellandbaan.
  • Bij de volgende rotonde ziet u het ziekenhuis al rechts voor u. U neemt daar de 1ste afslag naar de de Polanerbaan.
  • Na ca. 100 meter slaat u linksaf en gaat u links het parkeer terrein op via de slagbomen.

Parkeren

Parkeren kan bij onze locatie in Woerden op het parkeerterrein voor de hoofdingang. Het parkeertarief is op alle dagen (24/7) 1 euro per ½ uur (of gedeelte hiervan) met een maximum van 7 euro per dag. De eerste 15 minuten kunt u gratis uitrijden.

Tip: U kunt met uw betaalpas bij de slagbomen in- en uitrijden. Uw betaling wordt dan automatisch verwerkt. Een kaartje trekken hoeft dan niet en na uw bezoek hoeft u niet in de rij te staan bij de betaalautomaat.

Halen en brengen
Bent u slecht ter been of een rolstoelgebruiker, dan kunt u voor de ingang in- en uitstappen. Binnen 20 minuten kan de bestuurder het terrein kosteloos verlaten met de parkeerkaart. U kunt zonodig gratis gebruikmaken van onze rolstoelen en rollators.

Algemene parkeervoorwaarden
Het gebruik van de parkeervoorziening en fietsenstalling is geheel voor eigen risico. Het St. Antonius Ziekenhuis is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van welke vorm dan ook. Voor uw en onze veiligheid houden wij toezicht door middel van camera’s.