Ziekenhuis Nieuwegein

Met het openbaar vervoer naar St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

Ons ziekenhuis in Nieuwegein is makkelijk met openbaar vervoer te bereiken. Met de sneltram bent u binnen 30 minuten vanaf Utrecht Centraal Station bij het ziekenhuis in Nieuwegein. De sneltram stopt voor de deur bij halte 'St. Antonius Ziekenhuis'. De diverse buslijnen vanaf Utrecht CS brengen u tot Nieuwegein Centrum, vanwaar het nog 10 minuten lopen is.

Voor actuele ov-reisinformatie en dienstregelingen verwijzen we u naar de websites van de regionale vervoerders U-OV of Syntus. U kunt ook kijken op www.9292.nl, de NS reisplanner of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00). U kunt het beste ‘St. Antonius Ziekenhuis’ als zoekterm gebruiken in plaats van ‘Sint Antonius Ziekenhuis.’

Pendelbus

Als extra service kunt u ook (gratis) gebruikmaken van onze pendelbus. Deze rijdt volgens een vaste dienstregeling tussen onze ziekenhuizen in Utrecht en Nieuwegein en de locatie Woerden.

Meer informatie over de pendelbus