Ziekenhuis Nieuwegein

Met het openbaar vervoer naar St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

Ons ziekenhuis in Nieuwegein is makkelijk met openbaar vervoer te bereiken. Met de sneltram bent u binnen 30 minuten vanaf Utrecht Centraal Station bij het ziekenhuis in Nieuwegein. De sneltram stopt voor de deur bij halte 'St. Antonius Ziekenhuis'. De diverse buslijnen vanaf Utrecht CS brengen u tot Nieuwegein Centrum, vanwaar het nog 10 minuten lopen is.

Voor actuele ov-reisinformatie en dienstregelingen verwijzen we u naar de websites van de regionale vervoerders U-OV of Syntus. U kunt ook kijken op www.9292.nl, de NS reisplanner of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00). U kunt het beste ‘St. Antonius Ziekenhuis’ als zoekterm gebruiken in plaats van ‘Sint Antonius Ziekenhuis.’

Van 18 tot en met 24 april 2020 vinden er werkzaamheden plaats aan de trambaan van tramlijn 60 en 61. Deze werkzaamheden hebben invloed op de bereikbaarheid van het ziekenhuis. Houd hier rekening mee bij het plannen van uw reis. Meer informatie

Pendelbus

Als extra service kunt u ook (gratis) gebruikmaken van onze pendelbus. Deze rijdt volgens een vaste dienstregeling tussen onze ziekenhuizen in Utrecht en Nieuwegein en de locatie Woerden. 

Vanaf maandag 16 maart 2020 rijden er tijdelijk geen pendelbussen. Dit heeft te maken met de maatregelen en ontwikkelingen rondom het coronavirus. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina over het coronavirus.

Meer informatie over de pendelbus